Skocz do zawartości
Nerwica.com

Może po tych 8 latach warto odpuścić

ArtureK*

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem w takim samym miejscu jak ty mam CHAD i prawdopodobnie schizofrenie, nie pracuje od 9 lat. Od 2 miesięcy jestem na diecie keto i czuje poprawe, jednak jeszcze długa droga przede mną. Chcę w przyszłym roku wyjechać na Cypr i spróbować od nowa. Prawdopodobnie mam miażdzycę więc dieta keto powinna być bardziej roślinna. Jak nie wyjdzie też sobie odpuszczę, jednak warto spróbować dietę KETO bowiem jest udowodnione jej  działanie w CHAD, schizofrenii i depresji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to mówią "don't stop believin'".

Skąd podejrzenia że masz miażdżycę, angio tk czy koronografia były robione? Próba wysiłkowa?

1 godzinę temu, schizoaffective84 napisał(a):

Jestem w takim samym miejscu jak ty mam CHAD i prawdopodobnie schizofrenie, nie pracuje od 9 lat. Od 2 miesięcy jestem na diecie keto i czuje poprawe, jednak jeszcze długa droga przede mną. Chcę w przyszłym roku wyjechać na Cypr i spróbować od nowa. Prawdopodobnie mam miażdzycę więc dieta keto powinna być bardziej roślinna. Jak nie wyjdzie też sobie odpuszczę, jednak warto spróbować dietę KETO bowiem jest udowodnione jej  działanie w CHAD, schizofrenii i depresji.

Z czego zyjesz od 9 lat? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

18 godzin temu, mała_mi123 napisał(a):

Jak to mówią "don't stop believin'".

Skąd podejrzenia że masz miażdżycę, angio tk czy koronografia były robione? Próba wysiłkowa?

Z czego zyjesz od 9 lat? 

Miałem badanie doplera kończyn dolnych oraz zbyt wysoki cholesterol. Do tego 20 lat palenia papierosów i mnóstwo jajek jedzonych codziennie, szybko się męcze, po dłuższym siedzeniu mdleje.
A utrzymują mnie rodzice i mam oszczędności po pracy z Anglii.
Piszę ze starego konta do którego odzyskałem dostęp. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć @ArtureK*,

Od 2016 spotykam się z psychologami i psychiatrami. W tym roku odbyłem pierwsze spotkanie z psychologiem w życiu. Korzystałem wtedy z pomocy Opieki Społecznej. Moja sytuacja była bardzo trudna. Mój pierwszy psycholog pracował dla MOPR. Jego opinia zapewne była decydującą w kwestii oceny mojego stanu zdrowia. Po spotkaniach z nim udałem się do Sekcji Kryzysowej w MOPR. Tam odmówiono mi pomocy. W 2020 roku zdiagnozowano u mnie zespół Aspergera. Obecnie moja mam spotka się z moim pierwszym psychologiem. Stwierdził, iż on nie zna się na zespole Aspergera. A muszę zaznaczyć, iż  8 lat zdiagnozował u mnie nieśmiałość. Pomocne swoje zdanie na ten temat. Jednakże nie jest ono przychylne.

Podobnie jak Ty trudno mi walczyć dalej. Dotknelo mnie wiele niesprawiedliwisci a moje trudności nie pozwalają o sobie zapomnieć. Mimo to podjąłem kolejne próby. Czekam najbliższe miesiące przyniosą pozytywne zmiany.

Życzę miłego dnia,

John

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi