Skocz do zawartości
Nerwica.com

Ot

Blokada

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, Szczebiotka napisał:

Z tego co wiem " nagrodę" dostał od kogoś innego. Regulamin jest po to by go przestrzegać. 

Ale przecież on nic takiego złego tutaj nie zrobił. Napisał z czym tam się boryka i odpowiadał na tocząca się dyskusje. Nie chodził po innych wątkach i nie skazywał ludzi na czytanie swoich poglądów. Ludzie tutaj sami mu odpisywali. Dla mnie to niedorzeczność że dostał ta "nagrodę"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Blokada Twoja opinia na temat niedorzeczności przyznawania punktów nie ma tutaj żadnego znaczenia. Dyskusja na ten temat została zakończona. Kolejny post w podobnym tonie, a również zarobisz ostrzeżenie. Tłumaczenie każdemu userowi dlaczego ktoś złamał regulamin nie będzie mieć miejsca, choćby dlatego że moderacja stanowi 1% aktywnych użytkowników, i jakiś 0,1promil wszystkich zalogowanych userów. Poza forum mamy swoje życie, obowiązki, prace i problemy. Administrowanie jest wolontariatem na który poświęcamy swój wolny czas, aby forum było miejscem przejrzystym i przyjaznym.

Nie ma również przymusu przebywania tutaj, jeśli nie zgadzasz się z regulaminem. 

Twoje własne oczekiwania ranią cię bardziej niż cokolwiek innego. 

Dbanie o siebie jest największym wyrazem dbania o najbliższych. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

59 minut temu, Blokada napisał:

Ale przecież on nic takiego złego tutaj nie zrobił. Napisał z czym tam się boryka i odpowiadał na tocząca się dyskusje. Nie chodził po innych wątkach i nie skazywał ludzi na czytanie swoich poglądów. Ludzie tutaj sami mu odpisywali. Dla mnie to niedorzeczność że dostał ta "nagrodę"

Po pierwsze dostał kilka razy ostrzeżenie o swoim sposobie pisania i obrażania innych (kobiet). Po drugie my musimy czytać wszystko bo na tym polega nasza rola tutaj. Chyba że wolała byś żeby na forum był bałagan i samowola po czym wp zapewne by usunęło forum. Po trzecie nie wiem dlaczego zaczynasz dyskusje z administracją forum? Prowokujesz czy jak? Zostałaś już upomniana słownie, gdzie na starych zasadach regulaminu już dawno miała byś bana. Więc jeszcze raz upominam i zapraszam do zapoznania się z regulaminem. Miłego dnia życzę

Najgorszy jest lęk przed czymś, czego nie można nazwać. 

"Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa" - powiedziało życie, ale najpierw sprawie, że będziesz silna.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi