Skocz do zawartości
Nerwica.com

[Trójmiasto] (Gdańsk, Sopot, Gdynia) + okolice

KOREK

Rekomendowane odpowiedzi

Gość SmutnaTęcza

Niedługo Dzień Babci a kiedy dzień Dziadka :) może, ktoś mi złoży życzenia z tej okazji :D

Przecież już był. :lol: Musisz poczekać rok. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj to się zdarzyło, że obchodziłam męskie :lol:

Czyli jesteś kobietą o męski imieniu ale w Polsce to niedopuszczalne bo imię musi określać płeć chyba że urodziłaś sie w USA a tam to często obie płcie mają tak samo na imię.

dopuszczalne w Polsce np facet moze miec na pierwsze imie Maria

Nie daj się zwy­ciężyć złu, ale zło dob­rem zwyciężaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Depakiniarz, Wojtek no kurde raczej :D Za tydzien Walentynki i juz mamy plany ale potem spokojnie jakies spotkanie ustalimy :smile:

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Steviear, prawda jest taka że jeśli po drugiej stronie stoi człowiek to zawsze da się coś negocjować, potrzeba tylko umiejętności i zapału, jednego i drugiego na dzień dzisiejszy mi brakuje :-|

"Gdy myślisz, że możesz lub nie możesz- w obu przypadkach masz rację"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze mówiąc, to nie przyjęłabym jakiejś specjalnej zniżki. Dziwnie bym się czuła. Ale pierwsze o czym pomyślałam, to kasa :P

Ja niestety mam zapał. Tylko gdy mi przejdzie fascynacja, to już mi się nie chce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kaja poki co wyczolguje sie z lozka i wczolguje z powrotem..i tak dobre ze sama daje rade wstac z kibla. Nie moge sie dodzwonic do przychodni :evil::evil::evil: ustawili sobie automat "przepraszamy nie mozemy teraz odebrac , zadzwon pozniej" :evil::evil::evil: bo nie chce im sie tefonow odbierac. POtrzebuje jakis zastrzyk przeciwbolowy :why:

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na przykład piwo po 1 zł :D założę się że, większa grupa bysie wtedy zebrała.

Depakiniarzhmm.............próbowałeś kiedyś pisarstwa? (wiem że to brzmi śmiesznie)

Tak, nawet zdarzyło mi się pisać jakieś wiersze czy inne opowiadania, albo artykuł w gazecie. No ale to było przed chorobą.

Z tego co obserwuje na forum to masz jeszcze talent malarski. Ja ostatnio prowadzę życie samotnika i nie znam za bardzo kogoś kto się sztuką zajmuje :( . Powiedz co UP robi nie wysyłało Cię na jakiś staż, chociaż 800zł byś dostawał przez pół roku (ja tak właśnie mam) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aby pójść na staż, trzeba być świeżo po szkole, nie mieć doświadczenia zawodowego, albo być 50+. Wtedy czekasz do listopada/grudnia kiedy UP dostaje pule staży i mieć szczęście jak zostaniesz wybrany.

Wiem o tym ale trzeba walczyć i składać podanie o staż masz chyba jakieś chody w jakiejś tam firmie może ona Cie przyjmie, niech napiszą tylko że Cie później przyjmą na stałe pamiętaj (nawet jak nie będą chcieli to później się wykpią najwyżej że się nie nadajesz)!!!! inaczej po stażu Każdy może próbować!!!!! Oczywiście jak jesteś już rok bez pracy czyli trwale bezrobotny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jestem już ponad rok bez pracy, wcześniej pracowałem w Gameforge. Jak na razie to staram się o rentę i to jest dla mnie priorytetem.

Odpowiem w ten sposób będzie bardzo ciężko chyba, że trafisz ze dwa razy na oddział zamknięty wiesz gdzie, plus dobry psychiatra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi