Skocz do zawartości
Nerwica.com

[Trójmiasto] (Gdańsk, Sopot, Gdynia) + okolice

KOREK

Rekomendowane odpowiedzi

Depakiniarz, komisja rentowa na chad? Powodzenia, pierwsza? Mi na pierwszej pokazali grubą babe, która mni shejtowała, potem się odwołałam, dostałam trzy dziwne kobiety, które nie uwierzyły chyba w moje hipo bo kazały mi przyjść na dodatkową konsultacje, teraz czekam na decyzję, ale...

mam wbite bo

dostałam pracę :D

i to huuuhuuuu

oferta z urzędu pracy :D

skierowanie dostałam z UP gdyńskiego (na niepełnosprawność (chad+bpd), wyższe i parę innych dodatków, praca całkiem zajebista (wykurwiście zajebista, jestem szoknięta i sram pod siebie z wrażenia, że ktoś mnie zatrudnia na takie stanowisko, świry szykujcie się na nast spotkanie - bo będzie mega hipo z wielką opowieścią xD)

generalnie układa mi się zajefajnie, ja i moje Love, rzygamy tęczą, jest super fajnie <3

kiedy nast spotkanie????? :D

Chciałabym przypomnieć, że w okolicach świąt będę miała wolną chatę xD

Życie nie jest problemem do rozwiązania...

jest realnością, którą warto doświadczać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aliś z praca super sie ciesze! Macie czas w sobote?

Chciałabym przypomnieć, że w okolicach świąt będę miała wolną chatę xD

:? nas nie ma

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Depakiniarz, stopień niepełnosprawności ni chuja się ma do renty :>

a byłeś hospitalizowany?

w sumie to też nie ma aż takiego znaczenia, ja byłam dwa razy i niby powinnam dostać na dzień dobry tą cholerną rente a proszę ile muszę się starać ;/ Mam popieprzony typ chadu, bo mixy głównie, w większości hipo, depresję mam gwałtowne, w ogóle bardzo impulsywna jestem, ale pewnie to przez zab. osobowości, ale leczę się od dawna, terapia działa... chyba...

dobra nie ważne. Swoją drogą, przeczytałam całego Twojego bloga dzisiaj, siedząc w poczekalni u lekarza :)

Ile masz lat?

Candy14, sobotę mamy chyba wolne z M. Nie wiem jak mój ex, bo teoretycznie to jego weekend, ja przejmuje nasze bejbi nad opieką (psa) bo go już wkurwia, że co weekend musi się opiekować psem bo ja gdzieś jeżdżę (Kraków, mama, bracia, imprezy etc) i chociaż jeden weekend chciałby mieć dla siebie)

ale jakieś karaoke? :P kilka godzin go nie zbawi xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i chociaż jeden weekend chciałby mieć dla siebie)

ma je dla siebie jak nie ma go w domu wiec niech nie marudzi tylko cieszy sie Bajeczka :P

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja juz po wizycie u psychiatry, rozmawiala ze mna, a ja gapilem sie w podloge i ledwo co zdania z siebie wydobywalem. Powiedziala mi, ze juz dawno nie widziala kogos o tak smutnym wyrazie twarzy

powinna na to forum zajrzeć :P

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale na serio to Agata pisala ze teraz trzeba zamawiac wczesniej i podac jaki alkohol zabezpieczyc wiec do jutra trzeba sie zdecydowac kto mniej wiecej bedzie i co pijemy

Wojtus nie o Tobie ale wpadaj i nie wykrecaj sie nastrojem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może wpadnę, jeszcze na 100% nie wiem, oczyiście jeśli wpadnę, to tylko z M :)

Hej, Ty chadowcze z borderem, mamy ten sam pakiet diagnoz, fajnie by było się poznać, wpadaj też! Jeśli ja też wpadnę, daleko masz od centrum? Bo ja jakieś 20minut xD

Kiya, Weź Ty nie pitol o przeszłości nie myśl tylko skup się na działaniu i przyszłości. Nie ma co myśleć o przeszłości, gdybyśmy wszyscy mięli rozkminiać zaszłe tematy to byśmy jak chińczycy w metrach poupychani w trumnach lub smutali pod drzewkami O_o

Ej a może ja brackiego wezmę, on taki sympatyczny jest, tak borderowo huśtawkowy jeśli chodzi o nastrój, raz wesoły, raz smutny, tylko bez jazd agresywnych... tak sobie myślę, taki poczciwiec, młoda dusza z niego, fajny dzieciak, 19 lat ma. Na świra idealnie się nadaje ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi