Skocz do zawartości
Nerwica.com

Usuwanie konta

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

18 godzin temu, Purpurowy napisał(a):

Bardzo proszę o wypierdzielenie mnie z forum. Nie mam tutaj, ani nigdzie indziej, czego szukać.

Oczywiście masz prawo zrezygnować i poprosić o usunięcie konta, ale jesteś ważnym członkiem tej społeczności, jednym ze „starych” użytkowników. Będzie naprawdę pusto bez Ciebie, dlatego zachęcam Cię, żebyś dał sobie jeszcze chwilę na przemyślenie tej decyzji. Zresztą zgodnie z zasadami i tradycją Forum masz tydzień na spokojne zastanowienie się czy rzeczywiście tego chcesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

43 minuty temu, Dryagan napisał(a):

Purpurowy robi sobie przerwę od Forum - ale konto zostaje. Ze względu na tymczasowy ban na życzenie nie będzie mógł dodawać postów, póki nie zadecyduje inaczej 🙂 

Czy powinniśmy gnębić go pytaniami, tak żeby było mu smutno, że nie może odpisać? 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Próbowałem ale nie umiem, nie jestem w stanie znieść tu pewnej sytuacji, stanu rzeczy a jednocześnie w masochistyczny sposób nadal tu wchodzę, a nawet jak nie wchodzę to myślę o tym czemu jest tak a nie inaczej. Nie zamierzam się kłócić z nikim z powodu osobistych pobudek, bo nie mamy wpływu na geny, system, organy państwowe. Nie, nie jesteśmy kowalami własnego losu, a przynajmniej nie w pełnym zakresie. Wrogów mieć nie warto, robienia sobie wrogów należy unikać, wrogowie mogą ci w przyszłości wbić nóż w plecy i nigdy nie wiesz kogo ci życie rzuci na swojej drodze. Kto chociaż raz padł ofiarą przeładowania ten wie. Wrogowie czyhają na każde twoje potknięcie dlatego nie należy ich sobie robić. Trzeba niczego i ja milczę. Trzeba siedzieć cicho nawet jeżeli niesprawiedliwość cię dosięga. Trzeba oduczyć się masochizmu i świadomie nie robić tego co ci szkodzi. 

Edytowane przez Raccoon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Raccoon napisał(a):

Kto chociaż raz padł ofiarą prześladowania ten wie.

Jeśli uważasz, że padasz na forum ofiarą prześladowania, to podeślij adminom na priv posty, w których się to objawia. Myślę że jeśli faktycznie ktoś przegina, to zareagują. Mi się nic takiego nie rzuciło w oczy (co nie znaczy że tak nie jest, mogłem coś pominąć albo inaczej zrozumieć).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Cień latającej wiewiórki napisał(a):

Jeśli uważasz, że padasz na forum ofiarą prześladowania, to podeślij adminom na priv posty, w których się to objawia. Myślę że jeśli faktycznie ktoś przegina, to zareagują. Mi się nic takiego nie rzuciło w oczy (co nie znaczy że tak nie jest, mogłem coś pominąć albo inaczej zrozumieć).

Chyba napisałem niezbyt precyzyjnie. Chodziło mi o to, żeby nie robić sobie wrogów z powodu osobistych pobudek, bo potem możesz sobie narobić problemów i taka osoba może cię prześladować. Już kiedyś tak było że skrytykowałem kogoś (tylko nie w internecie, na żywo) i potem ta osoba mnie prześladowała, do tego też nastawiała innych przeciwko mnie. 

Więc skoro pewny stan rzeczy mi tu nie odpowiada i nawet jak nie siedzę w danym momencie na forum to myślę o pewnym stanie rzeczy tu, to chyba lepiej tu nie siedzieć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś w tym jest o tyle, że nie każdy zasługuje na szczerość. Ale z drugiej strony – to jest tylko Internet, ludzie wiedzą tylko, pod jaką ksywą tu siedzisz, więc chyba nawet jakby ktoś chciał cię realnie prześladować, to nie miałby jak, nie? Więc może warto powiedzieć, co na sercu leży…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi