Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

Gość katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

26 minut temu, little angel napisał(a):

nie rozumiem...

nie wiem, jakie masz doświadczenia, ale zębów nie używa się w tej czynności

to mój poważny problem, nie jest mi do śmiechu... co jak mi zęby za młodu wypadną? 

Ja też mam bruksizm jakiś trochę. A nakładka to nie musi być robiony odcisk u dentysty specjalny? I to drogie jest. Nie wiedziałam że są jakieś uniwersalne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, little angel napisał(a):

profesjonalne szyny relaksacyjne robione u dentysty są drogie, ale też są gotowe, uniwersalne nakładki i one kosztują z 20-30 zł, nie wiem na ile są dobre, będę musiała przetestować

A no widzisz, ja miałam od dentysty, kilka słów, potem miałam zęba robionego i nakładka już nie pasowała heh 

15 minut temu, little angel napisał(a):

profesjonalne szyny relaksacyjne robione u dentysty są drogie, ale też są gotowe, uniwersalne nakładki i one kosztują z 20-30 zł, nie wiem na ile są dobre, będę musiała przetestować

A no widzisz, ja miałam od dentysty, kilka słów, potem miałam zęba robionego i nakładka już nie pasowała heh 

4 minuty temu, little angel napisał(a):

pochwalę się dopiero, jak przyjdzie, bo jeśli moje zamówienie będzie jedynym w tym świątecznym okresie, to ktoś z użytkowników lub gości odwiedzających to forum przypadkiem będący pracownikiem takiego sklepu, mógłby połączyć kropki i mieć moje dane osobowe

XD aniolku

9 minut temu, MicMic napisał(a):

Nooo pochwal się zakupem obowiązkowo! Żebym wiedział, że nie odłożyłaś na później! 

Ale dbasz o aniolka:3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj było lepiej, a dzisiaj problemy ze snem w nocy spore. Od rana jakoś gorąco i w środku pobudzenie, serce wali. 

Niepotrzebnie śniadanie jadłem. Mogłem na głodnego wziąć prege... 

Ojciec chodzi już i zerka ukradkiem. Na pewno chętnie by się napił czegoś, ale no nie będę pił kiedy jestem na Paroksetynie. Raczej nigdy nie piję dużo, ale też szkoda mi coś zepsuć i zaczynać od nowa 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, mała_mi123 napisał(a):

Weź swojego faceta.

Drzew do lasu się nie wozi…

Godzinę temu, MicMic napisał(a):

Mam tak samo! Nie lubię radosnych ludzi! Ale, ja mam też tak, że nie przepadam za innymi smutnymi! To pojebane jest. 

Może ty po prostu, tak jak ja, nie lubisz ludzi :D

Nazywała go tatusiem, bo zawodził ją tak samo, jak prawdziwy ojciec.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, little angel napisał(a):

Co to ma znaczyć? Kolejny, który myśli, że do klubu chodzi się dla facetów, a nie dla głośnej muzyki i parkietu? Co za ograniczone myślenie.

Tam kij jest jakiś gdzieś z tyłu. Trzeba wyciągnąć.

Nazywała go tatusiem, bo zawodził ją tak samo, jak prawdziwy ojciec.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Veriniaprzykro ze było spiecie. Może świąteczny cud będzie i ojciec odpuści nieco i będziesz mieć spokój. Na to będę liczyć 😊😊

@little angeldo pozka nawet tak daleko bym nie miala hihi. Co to wystraszenie od razu? Ja na żywo jestem całkiem znosna. Można faktyczną zmiana nastroju ale może nie :P w pozku są 2 kluby do których chce kiedyś a pewnie dużo innych super. Ale lesbijskie rave 'y nie wiem czy sa. Ja na fejsie nie odpisuje ludziom więc bym Cię nie przytłaczala xd jak Cię znowu najdzie ochota to w razie co mam otwartą głowę

@MicMicwidzisz nie lubi ludzi tak jak ty. Ja tu widzę psiapsiowe viby, co ten indyk Cię tak napastuje

@Doktor Indor mnje też się nie widzi takie myślenie, podobnie jak z tym że wszystkie tinderowki szukaj tylko seksu :D :D nie podskakuj bo pójdziesz na rosół ssssiiiiio ssssiiiio do kurnika 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19 minut temu, little angel napisał(a):

dzięki @MicMic, niech wszyscy wiedzą!

Oj tam, skąd jesteś nie wiadomo, wiemy że tymczasowo jesteś tam :D coś pojebalam wydawało mi się pisałaś że jesteś z pozka czy okolic xd ja zawsze wszystko pojebie, także mi zdardzanie informacji na swój temat jest całkowicie bezpieczne, mam problem z przypomnieniem sobie imienia, nawet gdy znam osobiście 😬

@MicMicdo pozka mam bliżej ale chyba kwestia 20 km? Tym niemniej jeśli Wawa to jeszcze lepiej, zaprosisz na herbatkę bo ja muszę się zregenerować bo źle podróże znoszę :D może być w parku ale u Ciebie też spoko. W razie co też mnie kimniesz. A w razie co to w ogóle z chłopakami zrobimy ekipę, z shadowem i jeszcze kimś, tylko nie pamiętam czy zdradzal swe polozenie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi