Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, Verinia napisał(a):

Czuję się bardzo dobrze. Jeszcze nic nie zrobiłam, cziluję z kawą i muzyką Melanie Martinez. Potem gotowanie i może przejażdżka rowerem. Gdzieś bym wybyła z domu 😄

wenla działa!!!!!

Nie cierpię ostatnio gotować. Na rower za zimno chyba, do tego pada. Wenla działa tak, że utrzymuje na powierzchni. Przynajmniej u mnie tak jest. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Mic43 napisał(a):

Nie cierpię ostatnio gotować. Na rower za zimno chyba, do tego pada. Wenla działa tak, że utrzymuje na powierzchni. Przynajmniej u mnie tak jest. 

ile bierzesz wenli? Ja 150mg. No coś tam działa. Szkoda, że nie ma prawdziwych tabletek szczęścia, zdrowych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Mic43 napisał(a):

Też 150. Ale libido chyba mi siadło zupełnie. W sumie i tak póki co się nie przyda. 

Ja libido miałam zerowe na solianie xD

Teraz mam takie średnie., Czekam aż hormony się uspokoją i okres przyjdzie, bo nie mam od pół roku przez prolaktynę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, Verinia napisał(a):

Masz specyficzny styl wypowiedzi. przejrzałam cię. I na każdym z kont masz jakieś beznadziejne komentarze w moją stronę. Potem skopiowałaś avatar. Toksyczność od ciebie bije na 10 kilometrów. Zbiera mi się na wymioty, gdy widzę jakiś twój komentarz. No cóż. Pisz sobie, a ja już mam wywalone.

Pół roku darmowej antykoncepcji? Klawo :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi