Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

@Fuji wiesz co… dla mnie Ty się wydajesz naprawdę fajnym człowiekiem. Masz pasję, osiągnięcia, potrafisz sensownie pisać i masz dobre podejście do wielu spraw – tylko do siebie samego nie. Ciągle umniejszasz swoją wartość i nie wiem skąd to się wzięło, że widzisz siebie w tak negatywnym świetle. Sam napisałeś, że człowiek często sam sobie wyrządza krzywdę. To właśnie robisz teraz. Bo serio, jak się czyta Twoje posty, to wcale nie ma wrażenia, że jesteś takim „niczym”. Raczej odwrotnie. Ja przyglądam się z podziwem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dryagan napisał(a):

wiesz co… dla mnie Ty się wydajesz naprawdę fajnym człowiekiem. Masz pasję, osiągnięcia, potrafisz sensownie pisać i masz dobre podejście do wielu spraw – tylko do siebie samego nie. Ciągle umniejszasz swoją wartość i nie wiem skąd to się wzięło, że widzisz siebie w tak negatywnym świetle. Sam napisałeś, że człowiek często sam sobie wyrządza krzywdę. To właśnie robisz teraz. Bo serio, jak się czyta Twoje posty, to wcale nie ma wrażenia, że jesteś takim „niczym”. Raczej odwrotnie. Ja przyglądam się z podziwem...

Przyjacielu... nad moją osobą to jakieś fatum. Co mi z osiągnięć? Robię tyle rzeczy a jestem prywatnie zerem.

W pracy i służbowo to jestem stworzony do współpracy. W życiu prywatnym to już życie pokazało... samotność, pustka i rozpacz.

Oddałbym to wszystko za normalne życie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Fuji napisał(a):

Przyjacielu... nad moją osobą to jakieś fatum. Co mi z osiągnięć? Robię tyle rzeczy a jestem prywatnie zerem.

W pracy i służbowo to jestem stworzony do współpracy. W życiu prywatnym to już życie pokazało... samotność, pustka i rozpacz.

Czasem życie potrafi zaskoczyć dokładnie wtedy, kiedy już człowiek przestaje wierzyć, że coś się zmieni. Nigdy nie jest za późno na miłość czy na związek. Sam jestem przykładem, że można spotkać właściwą osobę w zupełnie nieoczekiwanym momencie i miejscu. To, że teraz czujesz pustkę, nie znaczy, że tak będzie zawsze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dryagan napisał(a):

Czasem życie potrafi zaskoczyć dokładnie wtedy, kiedy już człowiek przestaje wierzyć, że coś się zmieni. Nigdy nie jest za późno na miłość czy na związek. Sam jestem przykładem, że można spotkać właściwą osobę w zupełnie nieoczekiwanym momencie i miejscu. To, że teraz czujesz pustkę, nie znaczy, że tak będzie zawsze

Staram się tak myśleć ale.... ehhh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Maat napisał(a):

@Fuji,Ty też jesteś dla nas ważny.

Dziękuję.

Jestem totalnie wyjechany. 

Całą noc nie spałem bo miałem zmartwienie a rano już jechałem.

Wkurzyłem się bo mi sędzia wykrył nieprawidłowości ale szybko je poprawiłem. 

Kilka godzin na stanowisku i znowu kolejne bieganie po pawilonach.

Jestem zmęczony ale jeszcze coś pójdę zrobić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, Fuji napisał(a):

No cóż, ja, póki co, czuję się zerem zarówno na płaszczyźnie zawodowej jak i związkowej. Także głowa do góry! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 godzin temu, Fuji napisał(a):

Dziękuję. 

Ale bym was wszystkich zaprosił na trybuny zawodów. 

To potężny kompleks gdzie startuje w ciągu trzech dni kilkaset zawodników z całej polski

Myślę, że mentalnie wszyscy jesteśmy z Tobą na trybunach ;)

Wiem, że łatwo napisać ale podślę filmik, który mnie pomaga.

Pomaga odnaleźć się w chaosie myśli ;)

https://www.instagram.com/reel/DBNzT2fIrJf/?utm_source=ig_web_copy_link

Życie testuje mnie mocno...nokaut nie wchodzi w grę już. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi