Skocz do zawartości
Nerwica.com

Czekam na...

Illi

Rekomendowane odpowiedzi

A ja czekam na szpital, w przyszłym tygodniu wybieram się tam, tym razem jest to planowe przyjęcie, chociaż normalnie też chyba by mnie przyjęli ze skierowaniem, czy też bez. U mnie jest w porządku szpital i zawsze chętnie idę, żeby się podkurować 😀 a tak to zamknięta w tym domu, potrzebuję trochę zmiany otoczenia. Wcześniej jeździłam do szpitala do Krakowa, ale od paru lat u siebie, na podkarpaciu. 

A dzisiaj czekam na paczuszkę z Sheina, na jedną, a druga przyjdzie później, a ta pierwsza szybciej, bo magazyny też są w Europie, oszalałam na punkcie Sheina 😉😅😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Mic43 napisał(a):

Co to jest shein? Coś jak temu? 

Tak, jak temu, ale ja wolę shein, darmowa jest wysyłka od chyba 39zł, są wysyłki, że idą 3 dni, jak w Europie jest na magazynie, a tak to idzie z tydzień, są zniżki, kupony i punkty, które się zbiera codziennie, za 7 dzień można zgarnąć z 60 punktów i przy zamówieniu mniej się płaci, a w temu chyba tak nie jest. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

34 minuty temu, Anika78 napisał(a):

Tak, jak temu, ale ja wolę shein, darmowa jest wysyłka od chyba 39zł, są wysyłki, że idą 3 dni, jak w Europie jest na magazynie, a tak to idzie z tydzień, są zniżki, kupony i punkty, które się zbiera codziennie, za 7 dzień można zgarnąć z 60 punktów i przy zamówieniu mniej się płaci, a w temu chyba tak nie jest. 

No, tylko niskie ceny tych towarów nie biorą się z nikąd. Omijają europejskie regulacje prawne, stanowią nieuczciwą konkurencję. 

No i sama konsumpcja dóbr w dużej liczbie jest już wątpliwa moralnie, przede wszystkim na wyzysk i postępujące globalne ocieplenie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi