Skocz do zawartości
Nerwica.com

zadajesz pytanie

jaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Owszem, lubie, moje mlode też :) A jeszcze lubie mgławice (ale nie mgłę), galaktyki, księżyce innych planet, układy podwójne, czerwone olbrzymy (zwlaszcza Betelgeuze), Wenus o poranku i Vegę latem :)

A co Ty lubisz? (nie pytam o muzyke, piwo i najlepsze koleżanki z klasy/pracy)

K.Vonnegut: "Rozmawiając ze mną wcale nie musisz być świrem... Ale miałbyś dużo łatwiej!"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ponieważ myślą, że są nie wiadomo kim, a tak naprawdę są nikim :P:pirate: Wszyscy koło nich skaczą, ale ja nie mam zamiaru ich po stopach całować...

Dlaczego niektórzy ludzie są tacy próżni?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo obchodzi ich głównie własne ego i brakuje im empatii? /Sama zadaję sobie takie pytanie, Karolinko/

Czym jest dla Ciebie muzyka?

"Wolno dojrzewa człowiek. Wiele mu trzeba męstwa aby się nie dać wiatrowi i rosnąć w górę i w głąb, by triumfalną zielenią zaszumieć w końcu jak dąb zwycięstwa..."

[Konstanty Ildefons Gałczyński]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam bardzo zmienne i skaczące ciśnienie. Raz za wysokie, raz za niskie - naprawdę różnie.

Jaki jest twój ulubiony utwór/piosenka?

"Wolno dojrzewa człowiek. Wiele mu trzeba męstwa aby się nie dać wiatrowi i rosnąć w górę i w głąb, by triumfalną zielenią zaszumieć w końcu jak dąb zwycięstwa..."

[Konstanty Ildefons Gałczyński]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obecnie raczej - "BOYS" - Wstawaj i walcz ;p

Lubisz drinki czy wolisz czystą przepijaną sokiem itp. ;p ?

Rexetin+Trittico+Oxazepam+Miansec // i czasem C2H5-OH ..."idę" -powoli chyba ..? w stronę prostej ,byle bym szybko nie dotarł do jej kresu."NFZ" - Nichilistyczna Filozofia ZBRODNI - Poszargana/poszarpana wielowątkowość wewnętrzna powoli dobija/zabija.. qrv. 104 kg :( /67"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi