Skocz do zawartości
Nerwica.com

zadajesz pytanie

jaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę, że taki związek prędzej czy później przekształci się w "coś więcej" (czyli według wielu z nas jest to stan zwany "miłością").

sorry , musiałem popsuc , ale muszę odpisać . jest takie coś jak Friendzone , jedna osoba kochą druga a tamta dziewczyna traktuje go jako przyjaciela , nie przeradza się to w nic i nic ,gada do niego o wszystkim , moze nawet przebierac sie przy nim i tak dalej , jak z koleżanką . także nie przerodzi się w miłość . przyjaźń istnieje, przeważnie się przekształca w miłość, albo zakochuję się tylko 1 osoba , ale mogą być też na stopie koleżeńskiej .

są związki po rozpadzie , co utrzymują się w przyjaźni , ale już nie traktują siebie z miłością.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trudno powiedzieć wg czego dobieram ludzi...raczej już na początku znajomości wiem czy się dogadamy czy nie...kwestia osobowości ma duże znaczenie i składa się na nią wiele czynników.

Cenisz sobie lojalność?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o snucie teoretycznych rozważań czy obmyślanie praktycznych rozwiązań - tak, natomiast zupełnie nie interesują mnie politycy, ich wypowiedzi, a także opinie i poglądych popularnych krzykaczy udzielających się tu i tam.

Czy uważasz, że interesowanie się polityką, to poniekąd nasz "obowiązek"?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi