Skocz do zawartości
Nerwica.com

Pochwalcie się co sobie ostatnio kupiliście

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

37 minut temu, Mic43 napisał(a):

Chyba ciężko kupić coś nowego, w regularnej cenie i dobrej jakości w niższej cenie. No i nie będącego z syntetycznych materiałów. 

nie tak ciężko, w takim Pepco, który został wymieniony, to większość rzeczy ma 100% bawełny, są wygodne i miłe w dotyku, online też da się znaleźć, trzeba tylko na skład patrzeć

nawet w Lidlu rzeczy z esmary są dobrej jakości, zawsze cenię ich piżamki, które sa z CmiA, czyli baawelny z Afryki, nie jest to jakaś topka bawełny, ale dobrze mi sie w nich śpi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, little angel napisał(a):

nie tak ciężko, w takim Pepco, który został wymieniony, to większość rzeczy ma 100% bawełny, są wygodne i miłe w dotyku, online też da się znaleźć, trzeba tylko na skład patrzeć

nawet w Lidlu rzeczy z esmary są dobrej jakości, zawsze cenię ich piżamki, które sa z CmiA, czyli baawelny z Afryki, nie jest to jakaś topka bawełny, ale dobrze mi sie w nich śpi

Nie wiem, mi się pepco kojarzy z największym szitem. 

Nooo bawełna bawełnie nierówna, niektóre rzeczy po kilku praniach wyglądają jak gówno, a niektóre nie. To bawełna i to. 

Mnie takie tanie piżamy się jakoś bardzo szybko dziurawią. To samo prześcieradła. Może za dużo czasu w łóżku spędzam :D

Jeśli chodzi o swetry to w sumie bardziej miałem na myśli wełnę albo wełnę z kaszmirem, bawełna za chłodna na zimę. Mam taki jeden sweterek z kaszmirem, jest mega miękki, ale skurczył mi się w praniu :(

Edytowane przez Mic43

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi