Skocz do zawartości
Nerwica.com

ot

benzowiec

Rekomendowane odpowiedzi

Benzowiec ..... chłopie........no nie poznaję Cię ..... filozofujesz jak stara baba...... dorzuć konkretnie do pieca i dawaj czadu ! ...... życie stygnie .... !!

p.s. lecę po DESPERADOS bo mi market zamkną.....

pij chłopie na zdrowie , obyś nigdy nie dostał depresji i nerwicy , zastanawiam się tylko co robisz na nerwicy.com skoro jesteś zdrowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

benzowiec84 :) z tym alkoholem i DESPERADOS to były oczywiście żarty, ostatni raz wypiłem w sylwestra chyba pół butelki i na tym koniec. Dopóki biorę ESCI nawet w małej dawce i dodatkowo na noc czasami dorzucam mianserynę - nie piję alkoholu. Nigdy też nie miałem z tym problemu gdy byłem zdrowy. Znany jestem z tego że potrafię siedzieć przy pepsi na imprezie i też się dobrze bawię. Alkohol zupełnie mnie nie pociąga. Dla mnie adrenaliną i esencją życia są.... kobiety....... :) .... szukam prawdziwej miłości ale na razie bezskutecznie. A największą moją życiową pasją jest ....astronomia .... :) Jestem też wolontariuszem w domu dziecka, odrabiam z dzieciakami lekcje - głównie matematykę, fizykę, chemię. Nerwicę miałem bardzo ciężką, to jest fakt niezaprzeczalny - ale jakoś udało mi się z tego podnieść. Przeszedłem drogę przez mękę - dlatego chcę dzielić się swoim doświadczeniem z innymi. I tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi