Skocz do zawartości
Nerwica.com

Kancerofobia i ciąża

kintre

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. Mam 24 lata i odzywam się tutaj ponieważ nie umiem już sobie poradzić. Jestem w 19tygodniu ciąży i schizuje(chyba) Mam suchy kaszel już ponad 2 tygodnie (poprzedzony był dość mocnym katarem) gorączki nie mam i nie jestem osłabiona. W gardle powiększony jeden migdał bynajmniej wydaje mi się że jest powiększony i czasami czuje podczas przelykania że coś mi tak jakby "strzyka" w przełyku. Szyję macam z każdej strony i zauważyłam dwa węzły chłonne obok siebie i nie wiem czy są powiększone ale na pewno przesuwalne.. :shock: oczywiście cokolwiek wpisze w dr. Google kończy się rakiem.. I najbardziej martwi mnie to że wszystko jest zlokalizowane z jednej strony gardła(widoczny migdał, strzykanie w gardle i też z tej strony mam zęba do wyrwanie) Pewnie pomyślicie teraz ze jestem samolubna bo boję się pójść do laryngologa czy innego lekarza.. Ale strach mnie paraliżuje :( co miesiąc rutynowo mam powtarzane badania krwi i jak to bywa w ciąży są lekkie odchylenia od norm ale mój ginekolog powiedział że jest wszystko ok. Wiadomo że sama morfologia i mocz nie musi wykazać tak poważnej choroby dlatego nie mogę przestać o tym myśleć i zmusić się na wizytę chociażby do internisty.. :why:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi