Skocz do zawartości
Nerwica.com

wraca przymusowa służba wojskowa

nieboszczyk

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Chongyun napisał(a):

Racja. Tez uwazam ze istnienie panstwa ma swoje plusy ale nadal nie znaczy to ze ma prawo dysponowac moja osoba bez wzgledu na okolicznosci. Panstwo nalezy do obywateli, nie odwrotnie.

Święta racja dobrze mówisz ale niestety tylko życie kobiety jest ważne :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 godzin temu, Doktor Indor napisał(a):

Właśnie na tym polega problem, że nie, nie mogę, bo przez takie osoby jak ty jestem do tego zmuszany.

Eee przepraszam nie jesteś do tego zmuszany przez "takie osoby jak ja" (cokolwiek to znaczy) tylko przez prawo jakie u nas obowiązuje nie? 

Godzinę temu, Chongyun napisał(a):

Mówi to osoba, którą przydzielą co najwyżej do szpitala polowego.

Przepraszam czy Ty właśnie wysmiales moje niepełnosprawnosci? Nawet inwalida się przyda wtedy więc nie wiem czy przez moje objawy nie dostanę przydziału takiego samego jak Ty, bo obiektywnie nie wykluczają mnie 🙂 za to tobie radzę się postarać o inna kategorie wojskowa może inna diagnoza czy hospitalizacje załatwia sprawę I na co dzień będziesz spokojniejszy i nie będziesz mnie obrażać w internecie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Dalila_ napisał(a):

Eee przepraszam nie jesteś do tego zmuszany przez "takie osoby jak ja" (cokolwiek to znaczy) tylko przez prawo jakie u nas obowiązuje nie? 

Przepraszam czy Ty właśnie wysmiales moje niepełnosprawnosci? Nawet inwalida się przyda wtedy więc nie wiem czy przez moje objawy nie dostanę przydziału takiego samego jak Ty, bo obiektywnie nie wykluczają mnie 🙂 za to tobie radzę się postarać o inna kategorie wojskowa może inna diagnoza czy hospitalizacje załatwia sprawę I na co dzień będziesz spokojniejszy i nie będziesz mnie obrażać w internecie

Bycie kobietą to niepełnosprawność? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

A to za bycie kobieta dostaje się kategorie D? 🙂

Ale ty poszłaś na komisję z własnej woli, mężczyźni są do tego zobowiązani, wiadomo dlaczego. Także jako kobieta, pomijając ochotnika, dostaniesz przydział w obronie cywilnej albo w szpitalu. 

No i czekam aż przeczytasz jeszcze raz i przytoczysz  moje rzekome stwierdzenie, że jesteś nazistką, za które masz takiego ciężkiego focha.

Edytowane przez Chongyun

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Chongyun napisał(a):

Ale ty poszłaś na komisję z własnej woli, mężczyźni są do tego zobowiązani, wiadomo dlaczego. Także jako kobieta, pomijając ochotnika, dostaniesz przydział w obronie cywilnej albo w szpitalu. 

No czekam aż przeczytasz jeszcze raz i przytoczysz  moje rzekome stwierdzenie, że jesteś nazistką, za które masz takiego ciężkiego focha.

A mnie się nie chce. Natomiast im bliżej wojny tym komisję zrobią też byc może dla kobiet. No i ten przydział jest taki niesprawiedliwy już mówiłam dlaczego to biologia po co mam to powtarzać setny raz jeez

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

A mnie się nie chce. Natomiast im bliżej wojny tym komisję zrobią też byc może dla kobiet. No i ten przydział jest taki niesprawiedliwy już mówiłam dlaczego to biologia po co mam to powtarzać setny raz jeez

To fochaj się nadal. Bez odbioru.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi