Skocz do zawartości
Nerwica.com

PIRACETAM (Lucetam, MemoniQ, Memotropil, Nootropil, Piracetam Espefa)

odnowiciel

Czy piracetam pomógł Ci w Twoich zaburzeniach?  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy piracetam pomógł Ci w Twoich zaburzeniach?

• Tak
      6
    • Nie
      1
    • Zaszkodził
      3

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 18.04.2018 o 15:32, Natrętnik napisał(a):

Ja mam wrazenie ze od razu troche dziala. Moze dlatego ze biore rownolegle pirybedyl. Ale czuje sie nardziej klarownie. Biore na raz 4,8 g.

4.8 grama to z tego co pamietam to chyba dawka maksymalna byla, mnie przy 1.2 g  juz strasznie bolala glowa, skonsultuj sie lepiej z lekarzem, bo racetamy zmniejsaja tez krzepliwosc krwi nie kazdy o tym wie to nie sa zarty. Ja mialam kiedys epizod depresyjny w swoim zyciu to byl koszmarny okres pamietam jak lekarz przepisal mi nie pamietam juz nazwy jakis lek zwiekzajacy zasoby serotoniny tzn blokujace ich zwrotny wychwyt, emocje praktycznie spadly mi do zera, przestalo mi zalezec juz na czymkolwiek, chodzilam jak zombie i przerazilam sie w pewnym momencie zdajac sobie sprawe ze nie balam sie niczego lęk spadł do zera co mnie po prostu przerazilo, ale moj stan chyba nie byl jeszcze az tak powazny ze wogole zdalam sobie z tego sprawe .... wchodzilam w rozne bardzo ryzykowne interakcje z ludzmi a jestem bardzo spokojna osoba tak normalnie, zdalam sobie sprawe ze moze sie to skonczyc tragicznie i przestalam to brac, oczywiscie nikogo nie zachecam do przerywania jakiejkolwiek kuracji zalecanej przez lekarza czy eksperymentowanie samodzielnie z roznymi specyfikami ale dla mnie dzis juz z perspektywy osoby zdrowej a mi bardzo pomogl sport wejscie w taka codzienna rutyne (i tak trwam w nim juz ponad 3 lata), odpowiedni sposob odzywiania suplementacja witaminami zeby ten mózg/organizm mial wszystko to co jest mu potrzebne do prawidlowego funkcjonowania i wydaje mi sie ze to mnie uratowalo. Czytalam o przypadkach ludzi ktorzy lacza rozne leki czy to antynerwicowe/ antydepresyjne czy inne z racetamami i wieloma innymi specyfikami, moim zdaniem eksperymentowanie samodzielne w taki sposob na wlasnym zdrowiu to proszenie sie o tragedie nie mowie ze Ty tak robisz ale wiem ze takie fora sa czytane przez mnostwo ludzi borykajacych sie z roznymi problemami i wiem ze ludzie eksperymentuja na wlasna reke. Nie warto

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawia mnie dlaczego otrzymałem od lekarza memotropil jeśli to nie jest lek który ma dodać napędu, energii itp. WTF? W czym to może pomóc ? Koncentracji czy skupienia mi nie brakuje a swoją drogą wziąłem już dwie dawki i dzisiaj czułem się jakiś rozdupiony na pewno przez ten memotropil , dlaczego nie dostałem np metylofenidat tylko jakiś mózgotrzep...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi