Skocz do zawartości
Nerwica.com

Oberża pod złamanym paragrafem

Gość iiwaa

Rekomendowane odpowiedzi

Salir, po prostu ona musi byc dyspozycyjna wtedy, kiedy ja nie moge. Sekretarka ma dziecko i to mi nijak nie przeszkadza.

Na aplikanta tez nie przyjelabym osoby ktora ciagle choruje... Bo co by bylo, jakbysmy jednoczesnie byli chorzy? :D

Z niepelnosprawnymi byloby ciezko, bo mamy schody, a nie mam windy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

iiwaa w tej kwestii jestem geniuszem o winie mogę rozmawiać całą noc, byle się nie kończyło :mrgreen:

Uwielbiam różowe półsłodkie.

U mnie w domu pełno alkoholu, a wino tylko wytrawne :(

A maszz oranzade? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

iiwaa, nie mam. Z napojów z bąbelkami mam wodę gazowaną, colę cherry, szampana i cydr.

Teraz mi zrobiłaś smaka na tę oranżadę :(

Tu nie o babelki chodzi tylko o slodki smak.

Po prostu z kolezanka pare lat temu na jakiejs konferencji (znaczy po, wieczorem w hotelu w pokoju) dolalysmy oranzady do wina wytrawnego i wyszlo jak slodkie slabe musujace :D

(tak, wiem, glupie jestesmy :lol: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

iiwaa jestem jakaś inna bo jeszcze nie wzięłam chorobowego na dziecko choć mogłabym ale zwyczajnie nie chce się narażać pracodawcy, mam wybór i szkoda bo czasami jest to oceniane na wyrost. Ostatnio chodziłam przeziębiona więc aby wziąć chorobowe musiałby zaistnieć na prawdę poważny powód.

atic chodzi zwyczajnie o leki, jeszcze nie testowałam z neuroleptykami picie alkoholu ale mam małą dawkę. Nie jestem alkoholiczką, uważam...że wszystko jest dla ludzi z umiarem. Po prostu mam ochotę dziś i postanowiłam sobie nie odmawiać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio chodziłam przeziębiona więc aby wziąć chorobowe musiałby zaistnieć na prawdę poważny powód.

Nienawidzę. Raz, że cały czas pociąga taki ktoś nosem. Dwa, że zaraża innych.

Mam ten komfort, że pracuje sama. Nikogo nie zarażam chyba, że klientów :P Dzięki temu tyle siedzę na nerwicy bo zwyczajnie czasami się nudzę. Jutro mam 12 godzin pracy i na pewno będę zaglądać, jedynie co mnie może zaskoczyć to tajemniczy klient :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie to pociąganie nosem doprowadza do takiej pasji, że noszę ze sobą wszędzie chusteczki by ofiarować je bliźnim. Raz jeden facet odmówił przyjęcia tego daru serca więc go z góry na dół... skrytykowałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

atic przychodzą klienci i klientki dla ścisłości...poza tym przychodzi jeden który mnie pyta ciągle, czy jeśli nie byłabym mężatką to czy umówiłabym się z nim na kawę...i co tu odpowiedzieć...bezsensu pytanie :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

atic wiem co powie iiwaa i ja też wiem co powinnam ale jestem w pracy i jest stałym klientem. A zresztą po każdej próbie mnie przeprasza za zuchwałość :mrgreen:

Nie szukam rady tylko sobie komentuję bo mnie to już śmieszy trochę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

atic jesteś w błędzie...kobieta zajęta nie patrzy na innych mężczyzn w taki sam sposób jak mężczyźni zajęci na inne kobiety i wcale nie musi ją to cieszyć...zwyczajniee odpowie z uśmiechem ale nie dlatego, że jest zadowolona raczej jest to sytuacja kłopotliwa i niepożądana.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Problem nie tkwi w katarze. Problem tkwi w sposobie radzenia sobie z nim. Ja na katar stosuje zaawansowane techniki takie jak wydmuchanie nosa, roztwór soli fizjologicznej czy inhalacja. Szczególnie polecam pierwszą technikę. Przynosi spektakularne efekty!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi