Skocz do zawartości
Nerwica.com

Oberża pod złamanym paragrafem

Gość iiwaa

Rekomendowane odpowiedzi

patrzcie jaka wysoka modelka, Mikayla Miles, 192cm wzrostu i jest bardzo ładna przy tym :))

Sugerujesz, że wysokie dziewczyny raczej nie są ładne? Ja mam175 i jestem wyższa od większości dziewczyn i od niektórych facetów. Nie tylko małe jest piękne :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co za obrzydliwe zdjęcie.

Tez ćwiczę, a takich mięśni nie mam.

I nie chciałabym. Chodakowska tez takich nie ma, jest drobniejsza. Ta ma masywne ramiona i nogi - nie podoba mi się to.

Są trenerki fitness, które są wyrzeźbione ale nie maja dużych mięśni, tej poszlo również z ich wielkość - jestem na nie.

Salirka, Naemo - 175 i 176 to fajny wzrost.

Prawie dwa metry nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a reszte oberżystów proszę aby głosowali uczciwie czyli na te forumowiczki które im się podobają nie kierując się przy tym osobistą sympatią czy antypatią :]

Popieram :D

Carica Milica też uważam, że powinnaś wystartować :D

A Salirka nie powiedziała ostatniego słowa w kwestii zdjęć :P Będzie jeszcze jedno na wieczorowo tak aby były trzy jak mają wszystkie do tej pory 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co za obrzydliwe zdjęcie.

iiwaa zdjęcie jest jakie jest bo ta kobieta uwielbia - nie wiem jak to określić - dominować? poniżać?

wrzuca zdjęcia jak z kimś walczy zapaśniczo (w ubraniach) i kogoś poddusza, albo na kimś siedzi albo depcze.

raz wrzuciła taki film mocny nawet jak na moje standardy w którym deptała taką drobną azjatkę, aż mi jej szkoda było, chodziła całym ciężarem jej po żebrach po twarzy :/

ma coś z głową ale urody nie można jej odmówić, już nie gadaj.

tutaj kilka fotek na potwierdzenie moich słów i już wiecej nie wrzucam bo to obrzydliwe troche :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, salirka, ale chodzi o mnie, nie o innych. Bo, jeśli chodzi o wygląd, są ładne kobiety niskie i są ładne wysokie. No i to i to ma swoje plusy i minusy.

Po prostu się sobie nie podobam. Z drugiej strony, pewnie jakbym była wysoka, to chciałabym być niższa :evil:

Nie chodzę na obcasach przez mój wzrost :evil:

A ja i tak nie chodzę na obcasach :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wieloraki, nie, nie uważam, ze ona jest ładna. Nie jest. Na żadnym ze zdjęć nie wygląda po prostu ladnie.

Wiele pan tutaj wygląda dużo lepiej od niej.

Ma męskie rysy twarzy, malo kobieca budowę, niezbyt zadbane włosy o nieokreślonym kolorze, jej figura nie powala.

Nie wiem, czym tu się zachwycać i kto okrzyknal ją modelka. Ani na wybiegowa sie nie nadaje, ani na fotomodelke - bo ani chuda, ani ladna z twarzy.

Robimy glosowanie - ktora z pan zamienilaby sie z nią wyglądem?

Podejrzewam, ze chętnych nie ma w tym wątku;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tam, salirka, nie przejmuj się, chodź jak masz ochotę.

Ḍryāgan jak widze czasami taką parę na ulicy, to zastanawiam się czy to nie córka tego kogoś np. ^^ Ale nie krytykuję, ważne że jesteście szcześliwi :)

Ciekawe co byś pomyślała, jakbyś mnie z mężem zobaczyla :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Całkiem obiektywnie co do modelki jest ładna i ma fajne ciało ale ramiona typowo jak u kulturystki i stopy pewnie rozmiar 44 :mrgreen: Ona i tak lepiej wygląda niż inne modelki typowo kościste wieszaki. Sama kiedyś byłam wieszakiem więc nie znoszę przerażającej chudości. Kobieta powinna mieć wszystko na miejscu :P To wszystko mogę znieść ale sposób w jaki się pokazuje jest obrzydliwy.

Michaella najczęściej jest tak, że chcemy zupełnie coś odwrotnego niż mamy.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popieram iiwee, jeśli chodzi o tę kobietę.

Ale wydaje mi się, że w świecie modelingu nie trzeba być specjalnie pięknym, tylko ważne zeby się wyróżniać.

Wybiegowe musza być chude - ona nie jest.

Zwykle foto czy do męskich czasopism musza miec ladna buzie i kobieca sylwetkę (jak np. Krupa) - ona nie ma.

Do zdjęć artystycznych powinny posiadać cos charakterystycznego, ale niczego takiego u niej nie widzę.

Ale moim zdaniem określenie "ladna" do niej nie pasuje. Wysportowana pewnie tak, ale nie ladna.

Z wysportowanych kobiet to np. Monika Olejnik lepiej wygląda, a jest od niej dużo, dużo, dużo starsza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Całkiem obiektywnie co do modelki jest ładna i ma fajne ciało ale ramiona typowo jak u kulturystki i stopy pewnie rozmiar 44 :mrgreen: Ona i tak lepiej wygląda niż inne modelki typowo kościste wieszaki. Sama kiedyś byłam wieszakiem więc nie znoszę przerażającej chudości. Kobieta powinna mieć wszystko na miejscu :P To wszystko mogę znieść ale sposób w jaki się pokazuje jest obrzydliwy.

Ja mam wrażenie, że jej twarz wygląda inaczej na każdym zdjęciu :shock: Więc trudno cokolwiek ocenić.

A jeśli chodzi o ciało, to nie lubię tak wysportowanych kobiet. Zresztą Chodakowska też mi się nie podoba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi