Skocz do zawartości
Nerwica.com

Oberża pod złamanym paragrafem

Gość iiwaa

Rekomendowane odpowiedzi

Odnosnie swiat - wkurzaja mnie ludzie, ktorzy dostali jakiegos swira. Nie mozna spokojnie sobie glupiej bulki (!!!) i lososia w plastrach na szybko w markecie kupic, jak czlowiek jest glodny w pracy, bo okupuja kolejki.

A narod taki biedny niby. Postaw sie a zastaw sie - zalosne :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem kiedyś takiego jebitnego świerka przed domem. Myślałem go owiązać lampkami i zaprosić dzieciaki ale przedtem:

Nazbierać pocisków artyleryjskich i zakopać pod nim, do tego ładunek odpalany radiowo. Drony z głośnikami bezprzewodowymi w powietrzu, na tl Wagner. Zaprosić, odpalić, muzyka leci igły trzepoczą. W tle słychać alarmy, odgłosy opadających resztek szkieł. W powietrzu unosi się zapach świeżo spalonego dzieciaka. Naprawdę udane święta, do tego choinka rozebrana i nie trzeba sprzątać. Ale potem sobie przypomniałem, ze w sumie odśnieżałem przed domem i mi nanoszą te gnoje jak będą się zbierać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michellea, nie chcesz wkleić choinki? o ty rzukwo hiszpańska ! :evil:

Kontrast, nie wiem co bierzesz ale kategorycznie lepsze niz to co ja :great:

iiwaa, przeciez ludzie mają hajs co ty myślisz, ze tylko ty zarabiasz? chłooopie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kontrast, nie wiem co bierzesz ale kategorycznie lepsze niz to co ja :great:

iiwaa, przeciez ludzie mają hajs co ty myślisz, ze tylko ty zarabiasz? chłooopie.

Nie uwazam, ze ludzie okupujacy Rossmanna zeby kupic 10 pudel plastikowych bombek za 3 zlote sa bardzo zamozni. Takie obserwacje poczynilam stojac w 20-osobowej kolejce za wacikami, chusteczkami, pilniczkiem i tamponami.

A mieli totalnego swira. Bieganie jeszcze z kolejki bo tamta inna babka miala inne bombki i musi tez kupic :lol: jakby to bylo najwazniejsze...

Poza tym nie wygladali na zamoznych. Wolalabym kupic na ich miejscu porzadne skorzane buty czy porzadna torebke, a nie tone zarcia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś kalifornijska, teraz hiszpańska :D

Jak zobaczę choinki innych, to się zastanowię 8)

Zdycham. Spałam 2 godziny.

Jak wyszłam z domu i zobaczyłam ciężarówkę, to się zlękłam :time:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie uwazam, ze ludzie okupujacy Rossmanna zeby kupic 10 pudel plastikowych bombek za 3 zlote sa bardzo zamozni. Takie obserwacje poczynilam stojac w 20-osobowej kolejce za wacikami, chusteczkami, pilniczkiem i tamponami.

A mieli totalnego swira. Bieganie jeszcze z kolejki bo tamta inna babka miala inne bombki i musi tez kupic :lol: jakby to bylo najwazniejsze...

Poza tym nie wygladali na zamoznych. Wolalabym kupic na ich miejscu porzadne skorzane buty czy porzadna torebke, a nie tone zarcia.

To byli zwykli przeciętni ludzie...myślę, że ludzie mniej zamożni myślą całkiem logicznie inwestując w towar pierwszej potrzeby w postaci jedzenia niż w skórzane buty czy też torebki. One nie są im do niczego potrzebne i mogą zastąpić innymi tańszymi odpowiednikami. A co do bombek sama mam PLASTIKOWE za 3 zł ale całkiem ładne :lol: Po za tym myślę, że zapomniał wół jak cielęciem był :pirate:

wieloraki nie wrzucę zdjęcia choinki teraz z powodu plastikowych bombek a są dużo dla mnie praktyczniejsze. Szczególnie gdy syn był młodszy i na potęgę tłuk szklane.

Michellea dlaczego ciężarówka Cię przestraszyła?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon żartowałam tylko ale myślę, że to właśnie czosnek tak zadziałał. Mojemu synowi robiłam domowe syropki na bazie czosnku i nie mógł pić bo miał też różne objawy (oczywiście nie były na bazie alkoholu). Ważne jest ile tych kropel wziąłeś bo z tego co przeczytałam pierwszego dnia powinieneś nie więcej niż 4.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wymyśliłam sobie taki syropek bo mój syn to chorowity był ale niestety nie był to dobry pomysł bo przyczyniłam się do jego bólów brzucha :-|

Muszę znikać bo mój mąż dostaje spazmów jak tu tera siedzę...masakra moja działalność forumowa wisi pod znakiem zapytania.

On tego nie rozumie...będę nieszczęśliwa jeszcze bardziej :why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pieprze, nawet kolo sadu koledy zawodza :D

A czlowiek haruje :D

Jezeli zaniedbujesz obowiazki i meza, to nic dziwnego, ze sie denerwuje. Nie trzeba siedziec jak klocek przed komputerem. Ja pisze, idac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michellea dlaczego ciężarówka Cię przestraszyła?

No, bo przez zamach w Berlinie włączyła mi się wzmożona czujność wobec samochodów :D

Ja pisze, idac.

Piszesz na telefonie jak chodzisz? Po ulicy też?

Mnie strasznie denerwują te zawalidrogi, które muszę na ulicy (albo gorzej - na schodach) omijać slalomem, bo grzebią w telefonach i stają mi na drodze. Albo jak wpadają na mnie to szczególnie mnie to wkurza :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi