Skocz do zawartości
Nerwica.com

Oberża pod złamanym paragrafem

Gość iiwaa

Rekomendowane odpowiedzi

iiwaa,

Trudno zeby postrzegala jako potencjalnych partnerow tych, do ktorych nie czuje pociagu

nie wiem skąd ci się to wzięło, ja tylko napisałem, że atawizm swoją drogą a świadomie dobierane poglądy swoją...

iiwaa :) mam wrażenie, że usilnie próbujesz znaleźć dziurę w moich wypowiedziach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w pewnej jednak rozmowie powiedziała, że ona nie mogłaby być z facetem który zarabia mniej niż 8 000zł bo skoro ona tyle zarabia to facet też powinien... wyszło szydło z worka, aaaa pies jej morde lizał

a tak z ciekawosci - udalo jej sie znalezc partnera tyle zarabiajacego?

samotna, pewnie dlatego, że niezbyt urodziwa :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w pewnej jednak rozmowie powiedziała, że ona nie mogłaby być z facetem który zarabia mniej niż 8 000zł bo skoro ona tyle zarabia to facet też powinien... wyszło szydło z worka, aaaa pies jej morde lizał

a tak z ciekawosci - udalo jej sie znalezc partnera tyle zarabiajacego?

samotna, pewnie dlatego, że niezbyt urodziwa :bezradny:

pewnie dlatego ze feministka ;///

i fakt ze na wstepnie facet ma wyciagac te 8k miesiecznie pewnie nie ma nic do rzeczy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

elo,

i fakt ze na wstepnie facet ma wyciagac te 8k miesiecznie pewnie nie ma nic do rzeczy

bo w jej przypadku to akurat nie ma nic do rzeczy, sama nie wie, że pieprzy bzdury - pojawiłby się na horyzoncie przystojniak z wielką maczugą to by go taka wygłodniała brzydka samica spławiła bo zarabia tylko 5 tysi? litości

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak brzydka to dupa blada.

Hahaha :D

Ej, mam tu 3 panow i ONI (nie ja) mowia ze facet powinien wiecej zarabiac od swojej zony.

Uważam, że jest ok kiedy facet zarabia na tyle dobrze, że w razie spraw takich jak odejście kobiety na macierzyńskie etc nie było problemów finansowych. Ale z drugiej strony, gdyby fakt, że kobieta zarabia więcej miał być powodem do odrzucenia fajnego, inteligentnego, wartościowego faceta - trochję dziwne ;P

Aż tak chłodnej kalkulacji nie rozumiem.

Nie macie zony woec cicho!!!Poza ttm Ty nei masz zony

iiwaa czy Ty aby na pewno jesteś w stanie trzeźwości? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

salirka,

E tam pochlastac..ja bym nie miala takich problemow. Nawet zapytalam meza czy przeszkadzaloby mu, ze wiecej zarabiam i stwierdzil, ze cieszylby sie gdyby bylo wiecej pieniedzy w domu.

:great::great::great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak brzydka to dupa blada.

Hahaha :D

Ej, mam tu 3 panow i ONI (nie ja) mowia ze facet powinien wiecej zarabiac od swojej zony.

Uważam, że jest ok kiedy facet zarabia na tyle dobrze, że w razie spraw takich jak odejście kobiety na macierzyńskie etc nie było problemów finansowych. Ale z drugiej strony, gdyby fakt, że kobieta zarabia więcej miał być powodem do odrzucenia fajnego, inteligentnego, wartościowego faceta - trochję dziwne ;P

Aż tak chłodnej kalkulacji nie rozumiem.

Nie macie zony woec cicho!!!Poza ttm Ty nei masz zony

iiwaa czy Ty aby na pewno jesteś w stanie trzeźwości? :P

Chyba nie prxekroczylam ustawowej granicy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

elo,
i fakt ze na wstepnie facet ma wyciagac te 8k miesiecznie pewnie nie ma nic do rzeczy

bo w jej przypadku to akurat nie ma nic do rzeczy, sama nie wie, że pieprzy bzdury - pojawiłby się na horyzoncie przystojniak z wielką maczugą to by go taka wygłodniała brzydka samica spławiła bo zarabia tylko 5 tysi? litości

no jak dla mnie te kryterium finansowe wydaje sie byc mocno z dupy juz predzej rozumiem te dotyczace intelektu zwlaszcza ze wedlug tego co napisales i tak nie moze wybrzydzac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi