Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

Artemizja, dopóki nie plujesz kłaczkami sierści nie jest źle.

Koteł mojej siostry dziś doszedł do wniosku, że spanie w swoich betach jest przereklamowane. Natomiast mój plecak z ciuchami na zmianę nadaje się do tego celu idealnie. Kłaki. Kłaki everywhere :hide: .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artemizja, postraszyłbym lokalnym kebabem,zawsze działa.

na_leśnik, przecież plecak to zawsze najlepsze miejsce do spania : D

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam szanowna MODERACJO :uklon: też mam trzy koty wiem,że można je znależc wszędzie ,wczoraj jednego oddałam bo dwa są młode i mała tęskni ,placze,została sama tak zawsze od urodzenia była z siostrą.Mam co dnia ze dwie myszy polne w podarunku na wycieraczce :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tym zaś bym rzekł że póki nie przyniosą trucheł Kreta,borsuka i niedźwiedzia na ofiarę dla bogów ziemi nawet nie mają po co wracać do rezydencji.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie tak że wykonuje na ludziach losowe eksperymenty jak np wsadzanie tostera tam gdzie...

gdzieś

i to jeszcze nie znak że jestem kosmitą

no może troche.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedyny + L4 to...że zdycha się w chaupie,ale zdychanie jest -....no nie ma co zazdrościć jeszcze 2 dni wolności

Jak tam kocury szefowo,żaden do kebsa nie trafił?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.