Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

Matko z córko, 3.30 na zegarku a mnie się spać nie chce. Jutro zasnę przy urnie jak tak dalej pójdzie.

No ale przecież serial się sam nie obejrzy...

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artemizja, ostatnio mam fazę na The Walking Dead, zarówno na komiks jak i serial. W ogóle z miłośnika fantasy, smoków i goblinów ewoluuję w jakiegoś postapokaliptycznego steampunkowca. No ale w końcu 30 na karku, coś pora w życiu zmienić, nie można być do końca życia wnuczkiem Gandalfa :P .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artemizja, mnie wciągnęło na dobre. W moim przypadku to nie dobrze, bo mam tendencję do marnowania zbyt wielu sił i czasu na takie "małe przyjemności", uciekania w świat fantazji. W piwnicy mam jeszcze strój i miecz po licealnej fazie na średniowiecze :P .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taaa, bardowie po wsze czasy będą śpiewać pieśni o straszliwym na_leśniku, co to pod Wronim Drzewem jednym cięciem Artemizję położył, po czym w szkarłat swego nicka przyodział i koronę Admina sobie przywłaszczył. Tam, da da di, tam da da dam... 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taaa, bardowie po wsze czasy będą śpiewać pieśni o straszliwym na_leśniku, co to pod Wronim Drzewem jednym cięciem Artemizję położył, po czym w szkarłat swego nicka przyodział i koronę Admina sobie przywłaszczył. Tam, da da di, tam da da dam... 8)
:D masz marzeni... tak gadacie żeście mnie obudzili ciszej nie mozna było?a Ty idż spać w koncu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dawno mnie nie było tutaj, cześc wszystkim,

jutro jade w góry z kolega, pewnie bedzie fajnie :angel:

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik,

W Izery:) :yeah: , na jeden dzień tylko ,ale chatke górzystów chcemy zaliczyc i ja bym torfowisko jeszcze chciała z Jakuszyc bedziemy isc i jakś pętle zrobimy sobie.

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z Wrocka blisko w miare, daj znaka jak cos to mozna sie zgadac kiedys na jakies góry, ja od złotego pociagu jestem wiec Izery tez niedaleko:)

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, spoko bierzemy Cie a na forum jak to co? steskniłam sie i dopadła mnie jesienna melancholia cos jakby troche:)

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.