Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

Argish, no to balujemy ;) Do środy wytrzeźwiejemy ;)

blah!, hej, jak tam dziś nastrój?

Davin, dooobre, słodkie z fajnym przełamaniem smaku czarnego bzu. Z drugiej strony takie driny są zdradliwe, bo smakują tak dobrze, że chce się jeszcze.

burning down the house!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Argish, no właśnie. jJak wyladowałam problemami z oddychaniem to mi zrobili morfologię i ekg, i tyle. I bez sensu dorzucili PWE, gdzie pielęgniarka tak ustawiła, że gdybym sobie nie przestawiła to by mi cała noc ciurkało powoli :D.

No kurde, widzisz nawet prywatnie za dodatkowe pieniądze tyle czekania. Bo akurat facet tylko w poniedziałki przyjmuje no ten najbliższy jest wolny :/.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, od razu zrobię Wam kilka kolejek i DHL-em wyślę :))

Argish, myślałam, że patrzenie na jakieś dziwne i czasem trudne sytuacje losowe może dołować, mnie by pewnie dołowało i nie umiałabym zachować dystansu, przynajmniej na początku.

burning down the house!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pinda, ja już się przyzwyczaiłam bo gdyby się przejmowac każdym pacjentem, a jest ich w ciągu dnia sporo to człowiek by oszalał zaraz. Ostatnio zabierałam z dom matkę z 8 tyg chorym dzieckiem, a w domu widać patologia jak nie wiem, czarno od dymu, jakieś koleżanki, syf itp Aż strach było pukać bo w drzwiach dzura :D

Tegretol 1-0-1

Deprexolet 0-0-1

Propranolol - doraźnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Argish, myślałam, że patrzenie na jakieś dziwne i czasem trudne sytuacje losowe może dołować, mnie by pewnie dołowało i nie umiałabym zachować dystansu, przynajmniej na początku.

Dlatego nie każdy się do takiej pracy nadaje. Chociaż część ludzi z biegiem doświadczenia podchodzi do tego z dystansem. Poza tym, bywają też zabawne sytuacje ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.