Skocz do zawartości
Nerwica.com

No i rok za nami.

wiejskifilozof

Rekomendowane odpowiedzi

Dla mnie rok 2014 nie był najlepszy. Moje standardowe sprawy typu mieszkanie i komornik stale się nasilają. Do tego podupadłem po stracie pracy i w/w czynnikach zacząłem pić i seryjnie przegrywać wszystko u bukmachera. Ledwo mnie odratowali w dodatku 3 miesiące szpitala urwały mi część roku. Standardowo żadnych rozrywek i rzadko kiedy wychodzę do znajomych o ile jeszcze ich mam. Promyk nadziei w spadku po rodzicach mamy też właściwie pogorszył sprawę bo razem z tym wszystkim jakieś 2 miesiące temu w męczarniach umarł mój chrzestny. Mam nadzieję że 2015 będzie lepszy od poprzedniego chociaż powtarzam sobie to kilka lat a i tak chuj z tego wychodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

detektywmonk, dlaczego w każdym temacie piszesz ile lat mają twoje koleżanki, a nawet kilka tematów założyłeś tylko po to? :roll:

W ramiach podsumowania, liczba osób z mojego otoczenia, które w tym sezonie odgrażały, że się zabiją: 4.

A to niby ja się leczę :roll:

Ja na to nie odpowiem.To kolejna zaczepka z twojej strony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

detektywmonk, nie jest zaczepka, bo zaczepka to chęć wywołania jakiejś reakcji np. złości, a ja tylko mówię, że jest strasznie nudne czytać ciągle takie detale, bo wszyscy albo już je znają albo nie wnosi to za wiele. No naprawdę, wiemy jakie programy lubisz itd.

Dobrze, że chociaż jak piszesz o zwierzętach, to zawsze wymienisz inny gatunek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zakładanie tematów to czasem jeszcze jest do śmiechu, ale to jest forum dla ludzi z problemami, a ja mam problem, że nie lubię jak ktoś mówi w kółko to samo. Oprócz tego nie lubię wiadomości w TV i nieodmieniania liczebników przez rodzaje. I mam prawo szukać wsparcia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi