Skocz do zawartości
Nerwica.com
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...
Gość Bukowski

[Nabór] TOPtrendy Nerwica.com Festiwal 2014

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

UWAGA!

Ogłaszam konkurs na najlepszego wokalistę TOPtrendy Nerwica.com Festiwal 2014. Zwycięzca otrzyma prestiżowy tytuł w postaci rangi Bursztynowego Słowika Forum .

Aby wziąć udział w konkursie należny wysłać jedno nagranie a cappella lub z podkładem wybranej przez siebie piosenki z podaniem jej tytułu. Nagrania umieszczamy tu:

http://www.wrzuta.pl/wrzuc

i wysyłacie mi link.

Zgłoszenia będą przyjmowane do 30 listopada 2014 roku.

Sprawy techniczno-organizacyjne i zasady zgłaszania się do konkursu:

Konkurs będzie odbywał się w anonimowym trybie zgłaszania. Związku z tym kandydaci wysyłają nagrania na moje prywatne pw.

Wszystkie nagrania będą do wglądu publicznego dopiero podczas prezentacji z ankietą do głosowania.

Głosowanie będzie odbywało się w jawnych warunkach, każdy wykonawca będzie ujawniony wraz z jego wykonem.

Pierwsza trojka zostanie wyróżniona. Zwycięzca otrzyma range w profilu: ,,Bursztynowy Słowik Forum''

Zapraszam gorąco.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mógłbym spróbować. Ja się nie wstydzę. Ale najpierw chciałbym wiedzieć, że są inni chętni. No dalej zgłaszać się!

Co to za wstyd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brzmi ciekawie :D ale podjąć takie wyzwanie? Wystawić się tak publicznie jeszcze ze swoim miauczeniem?? Zaiste, zgroza ale kuszące :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

noszila, ulegnij tej pokusie. :mrgreen: Tu sami swoi, nie ma czego się bać. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Messiah, ale może w takim razie jakaś nagroda pocieszenia i tytuł powiedzmy "Czołowego Wyjca Forum"? :mrgreen: w takiej kategorii mogłabym mieć szanse :D może spróbuję ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

noszila, spoko, wszystko da się załatwić. Także ranga wyjca jak coś będzie dla Ciebie zaklepana. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Z góry składam wyrazy współczucia dla waszych uszu jeżeli zdecyduję się wziąć w tym udział :mrgreen:

Poskładaj sobie lepiej ubrania w swojej szafie, a nie wyrazy współczucia dla naszych uszu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Flora3, np. dyktafonem w telefonie lub jakiś programem do nagrywania na komputerze.

Pluszowa, To kwestia jeszcze otwarta, wszystko w swoim czasie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zajawiłam się i zgłaszam swój udział. najwyżej uszy Wam zwiędną :pirate:

robiłam próbę na telefonie, dyktafon do dupy lepiej na kamerze przynajmniej w moim przypadku..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

póki co pewnie nikt jeszcze nic nie wysłał Messiah'owi

buka dawaj growl, berserker man!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi