Skocz do zawartości
Nerwica.com

TORT dla CHADY ;-)

Arasha

Rekomendowane odpowiedzi

To nie jest żaden żart, kochani :D Po prostu Arasha się rozkręca na forum, a poza tym uważam, że ludziom należy dawać drugą / trzecią / dziesiątą ... no może bez przesady szansę :P Kolega obiecał malutką poprawę, a ja postanowiłam go przywitać.

Zamysł tego wątku jest jednak bardziej długofalowy. Proponuję, abyśmy tu wrzucali dla siebie jakieś drobne wirtualne upominki, zdjęcia, link do fajnej muzy czy kilka ciepłych słów, zarówno z konkretnych okazji, jak i bez powodu - po prostu z czystej sympatii i dla podtrzymywania dobroforumowych stosunków.

Arasha zaczyna ... ale nie kończy :lol:

Bipolarny Chada ... mam nadzieję, że mi wybaczysz tego miśka. Po prostu nie mogłam się powstrzymać :angel:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

piękny zakochałem się od pierwszego wejrzenia. :105::105::105: Nie wiem co powiedzieć,normalnie zły w oczach a ta sukienka świetny materiał sama układałaś rolki ?:P

Kawałek dla Ciebie,prosto z serca :mrgreen:

[videoyoutube=watch?v=FhPCO6T9lfs][/videoyoutube]

-- 07 lis 2014, 00:37 --

Za prezent dziękuję ale nie mam zamiaru dla nikogo tutaj się poprawiać to by było wbrew mojej woli i mojego stanu psychicznego może kiedyś :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

japierdle, dajcie mu lepiej paczke dupakiny i szarfe z wydzierganym seledynem ChAD ażeby zaoszczędzić mu posyłania kolejnych postów, w których informować by musiał o schorzeniu, a każdy przechodzień w dobie powszechnego wyjebanizmu spostrzegł, że chłopak problemy ma, tak zaszczycające. muah

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi