Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nasze sny

eee

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie się obudzilam. Spalam jakieś 7 godzin, ale nie wiem sumie. Wolałabym dłużej, ale chyba sama chciałam się obudzić, bo sen był nie się wyrzymania. Dotyczył on mnie, mojej rodziny, choroby. Bardziej pamiętam emocje jak czułam w tym śnie, niż to, co tam się działo, bo niewiele pamiętam. Na końcu łzy mojej mamy, kiedy ja byłam zadowolona i rozgadana. Chyba chodziło o moja chorobę i to w jaki sposób ona to przeżywa. Dla innych mogę być Wesoła, a dla niej to już jakiś alarm, że coś znowu się dzieje. Ona to zawsze widzi. A tato się zamyka i unika mnie w chorobę. Musiałam się wybudzić, bo to było za mocne. Męczące. I poczułam ulgę, że to sen, a jednak całą prawda... Jung mógłby teraz mi powiedzieć, co oznaczało ten sen.

"Nie nienawidzę ludzi. Po prostu nienawidzę głupich ludzi... a większość ludzi jest głupia". ~ Dr. House 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj mi się śniły jakieś wampiry, że są wszędzie i że utknąłem w jakiejs grze, bo miałem misję pomóc człowiekowi albo wampirowi i dalej nie mogłem ukończyć gry. 

Ciekawe jaki symbol we śnie oznaczają wampiry. Może to tzw. wampiry energetyczne?

Edytowane przez KochamElcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi