Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Popiol Dobrze się czujesz :shock: ? Jesteś pewien, że doksepina to właściwy lek ? Dobrze, że mam Twoje inne zdjęcie ... chyba bardziej naturalne :? Pozdrawiam :P

-- 04 gru 2014, 19:59 --

A ja nie rozumiem po co ktoś wrzuca na forum zdjęcie oka,stopy czy dłoni.Nie chcecie się pokazać,to nie.

Właśnie Pieprz wrzucił swoje stopy z kotem :bezradny: zaraz za moją sweet focią :time:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kamaja, white widow ;p

eee Arasha to ze dwa lata temu było, cholera wie co ja jadłem wtedy, chyba mianserynke. Fakt byłem lekko skopcony ;p

Obecnie to mi nie do śmiechu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popiol, no właśnie tak mi się wydawało, że na ostatnim foto zdecydowanie szczuplejszy byłeś ( i zdecydowanie lepiej wychodzisz na poważnie ). Ale tak po namyśle, to raczej dobrze, jak się ma humor ... bez względu na to jaki ... lepsze to niż 22 h w łóżku :bezradny: Jednego nie można Ci zarzucić - dystansu do siebie :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakieś taneczne coś, i jakieś pontony z łapaniem monet, nazw nie znam ale fajne to było :D

-- 04 gru 2014, 21:59 --

Candy14, na Kinekcie żeście fikali ? Samemu w życiu by mi się nie chciało w to grać, ale ze znajomymi są jaja :)

Ale Ty "oszczepem" rzucałeś jedynie w towarzystwie ekranu :roll: , czyli jakby nie patrzeć w samotności ...

przecież z kolegą był, no co ty :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi