Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Proponuję zrobić ankietę, bo najwidoczniej nam się w dupie przewraca z nudów, skoro w ogóle dyskutujemy o takich pierdach. Czyżbyśmy nie mieli normalnego życia. Och tak, nie mamy.

HAHhahahahhaha... umarłam !!! :uklon:

-- 22 maja 2014, 22:25 --

nie widziałam Twoich fot boś pousuwał...zapodaj na 30 sek. co bym przed snem naładowała akumulatory :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nikt nikomu nie zabronił komplementowania ludzi meteorów ze zdjęć w pierwszych postach, wyraziłem swoje zdanie na ten temat i obserwację ilu z tych użytkowników potem pisze coś więcej, część osób się zgodziła ze mną część nie, więc o co chodzi. Jak Kestrel słusznie zauważył..zonk bo pojawił się jeden głos nie będący 'lajkiem', no to powodzenia w internetach z takim podejściem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jolantka,

A tak całkiem serio, to ja naprawdę nie rozumiem ...jaki jest sens pokazywać się całkowicie obcym ludziom? W sensie zakładać konto i zaczynać od zdjęcia? Jestem może trochę niedzisiejsza.

na przykład po to, żeby dostać dobre komenty i sie troche dowartościować, a później zamieszczać wypowiedzi z domyślnym dopiskiem "to ja, ta ładna". nie widzę w tym nic złego, czytałem o badaniach, które udowadniają, że ludzie atrakcyjni podświadomie wydają się być uważani za inteligentniejszych, dowcipniejszych, bardziej szlachetnych itd., niż nieatrakcyjni, a przecież większość z nas chce być dobrze odbierana przez innych, nie ma co się oszukiwać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zauważcie, że gdyby ową nową panią, co ładuje foto od wejścia okazał się być dobrze utuczony, z meszkiem nad górną wargą i monobrwią pocieszny wieprzek, a nie ultra dupa, kwestia przeszłaby bez JAKIEGOKOLWIEK echa. O czym to świadczy? Czekam na interpretację naszego zachowania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zauważcie, że gdyby ową nową panią, co ładuje foto od wejścia okazał się być dobrze utuczony, z meszkiem nad górną wargą i monobrwią pocieszny wieprzek, a nie ultra dupa, kwestia przeszłaby bez JAKIEGOKOLWIEK echa. O czym to świadczy? Czekam na interpretację naszego zachowania

ze jetodik ma racje i wypominamy innym pojscie droga na skroty? PPP POMOCY POTRZEBNY PSYCHOLOG

ps strzelalam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zajebiści jesteście. Teraz każda osoba chcąca po prostu się przedstawić nie pojawi się w tej galerii sodomy & gomory. Kij Wam w oko i dzida w plecy "piękni" ludzie, gnijcie w swym samouwielbieniu -_-

...a, w dupie mam to wszystko -_-

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Abstrahując od wyglądu danej osoby, to nie widzę nic złego w dodawaniu zdjęcia zaraz na starcie. Fajnie jest wiedzieć od razu z kim się pisze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Abstrahując od wyglądu danej osoby, to nie widzę nic złego w dodawaniu zdjęcia zaraz na starcie. Fajnie jest wiedzieć od razu jak ktoś wygląda :)

Dla mnie to wcale nie jest fajne. Nie zwracam nawet uwagi na takiego człeka. Np: przeleciałam sobie którego dnia fotki forumowiczów w tym temacie i zwracałam uwagę najpierw na nick, jeśli go kojarzyłam to dopiero wtedy na fotę. No, ale to sem ja - tarantula :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

coś Ci się tarantula z leksza pomyliło, po pierwsze primo to nie jest galeria sodomy & gomory tylko cenzuralny album, po drugie primo noł nejmów masz dużo w google grafika coś znajdziesz, po trzecie primo ultimo jakiś błąd we wnioskowaniu z tymi pięknymi ludźmi popełniłaś ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Abstrahując od wyglądu danej osoby, to nie widzę nic złego w dodawaniu zdjęcia zaraz na starcie. Fajnie jest wiedzieć od razu z kim się pisze :)

E tam, enigma jest cool, fajnie nie wiedzieć, tylko se wyobrażać, jak dana osoba może wyglądać (i łudzić się do ostatniej chwili przed spotkaniem, że jest ładna/ładny). Ale to takie teoretyzowanie z mojej strony, BO OCZYWIŚCIE Z LUDŹMI Z INTERNETU SIĘ NIE UMAWIAM.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

coś Ci się tarantula z leksza pomyliło, po pierwsze primo to nie jest galeria sodomy & gomory tylko cenzuralny album, po drugie primo noł nejmów masz dużo w google grafika coś znajdziesz, po trzecie primo ultimo jakiś błąd we wnioskowaniu z tymi pięknymi ludźmi popełniłaś ;)

Prawda to ale już edytować mi się nie chciało qurestwa -_-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie no generalnie tarantula to w następnym poście napisałaś coś imho o 120 st. w drugą stronę w stosunku do poprzedniego, i coś z czym się w pełni zgadzam, także ten tego...ładnie Tobą miota :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odechciewa sie tego forum...zerkajac na te komenty-widze sami starzy wyjadacze...

wiele innych osób dawało foty po kilku postach...i pamietam ze zawsze sie czepiano jak dała je ładna dziewczyna-skoro ktos ma ochote niech daje zdjecie po kilku postach-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

paradoksalnie 'gołą pizdę' można bardziej wybaczyć bo to 'pizda' kobiety ~zaburzonej i może być fikuśna (np. mieć afro) i wprowadzić nieco folkloru na forum

hobbi potwierdź

Wymiękłem :twisted:

Wypas!

Barbieturan, zdajesz sie byc idealem cech kobiety wybranych przez facetow (gdzies cos tak czytalam) :P

Nie wiem o co chodzi z tym ideałem, ale popieram - zdjęcie bardzo fajne jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak całkiem serio, to ja naprawdę nie rozumiem ...jaki jest sens pokazywać się całkowicie obcym ludziom? W sensie zakładać konto i zaczynać od zdjęcia? Jestem może trochę niedzisiejsza.

c

Generalnie zgadzam se z jolantka ale z drugiej stroy ilez mozna patrze ciagle na te same geby ktore namietnie sie wrzcaja co kilka stron. Juz lepiej kogos nowego obejrzec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi