Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Masked_Man, rozmawialiśmy już chyba o tym, masz ten sam problem, co ja - jesteś z wyglądu "sympatyczny" :P Czyli mało kto zwraca uwagę na nasze zdjęcia, jak już to raczej znajomi, a jedyne, co miłego potrafią powiedzieć to "wyglądasz sympatycznie".

Coś wiem o takich tekstach. "Wyglądasz sympatycznie", czyli dzieci z krzykiem nie uciekają, można przejść ulicą bez odwracania głowy na ten widok, ale zrobić z taką twarzą coś, żeby zrobiła się inna i wpadła w kategorię: pociągająca, atrakcyjna, itp, to się średnio da :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o "Archiwum zakazanych twarzy" od dawna jestem jego właścicielem i jednym z towarzyszy tam występujących.

Zapraszam wszystkie niewypalone mordy które natura tworząc po pijaku pomyliła z końską sraką :pirate:

o kurva :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś wiem o takich tekstach. "Wyglądasz sympatycznie", czyli dzieci z krzykiem nie uciekają, można przejść ulicą bez odwracania głowy na ten widok, ale zrobić z taką twarzą coś, żeby zrobiła się inna i wpadła w kategorię: pociągająca, atrakcyjna, itp, to się średnio da :smile:

Dokładnie.... :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie.... :roll:

W koncu ktos mnie uswiadomil, ze mam niewyjsciowa twarz :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przelecialam ostatnie 10 stron tematu z fotkami w poszukiwani khallesi ktorej zr4szta nie znalazlam ale przypominalam sobie inne twarze i po raz kolejny napisze ..Mam swoje poglady mrrrrrrrrr :105:

-- 03 lis 2013, 13:50 --

Aurora92, przestan moze po chamsku warczec na innych uzytkownikow :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi