Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Berwick, martwię się, niby spokojnie kosisz tą trawę, ale jakoś tak, jakbyś zaraz chciał sięgnąć po pistolet, a potem strzelać do ludzi. A może to moro z poprzedniego zdjęcia tak na mnie działa.

Aż tak to widać? :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siddhi, i jak tu determinować życie skoro to los sam wszystko ustala....

vanitas vanitatum et omnia vanitas

trzeba być twardym jak surowy ziemniak

...więc masz już pewien atut w walce z życiem, przetoczysz się przez nie jak ten ziemniak :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kyia, super fotki, ładnie wyglądasz.

A ja? :cry:

Berwick, martwię się, niby spokojnie kosisz tą trawę, ale jakoś tak, jakbyś zaraz chciał sięgnąć po pistolet, a potem strzelać do ludzi. A może to moro z poprzedniego zdjęcia tak na mnie działa.

też miałam takie skojarzenia ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zazwyczaj nie komentuję wyglądu ludzi (tym bardziej, że nie dała swojego zdjęcia to chyba nie powinnam :P) ALE tak sobie zajrzałam do "ludzie z forum" i kornelia_lilia, masz tak ładny profil, że już sobie wyobraziłam jak Cię ciepię mazidłami (jestem wizażystką-amatorką).

Masz idealnie zarysowaną żuchwę, ładny prosty nos (zazdroszczę bo ja mam kulfona :D), ładną cerę. A bym Ci fot narobiła!

Ehhh żeby mi się takie modelki trafiały :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

toz wstawia sie fotki zeby poznac a nie zbierac komplementy

Wcale nie prawda, bo jednym z obowiązków Shinobiego na tym forum jest komplementowanie jego ulubionych dziewcząt! :mrgreen: Toteż, Shinobi, zaspałeś, już mi proszę komplementować Kornelię!

-- 05 lip 2013, 11:41 --

kornelia_lilia, to po kiego grzyba piszesz to na forum publicznym. Od tego jest pw

Jeżeli nie możemy zwracać się do siebie bezpośrednio na forum, to po co ono istnieje? Może wszystkie wiadomości wysyłajmy w formie PW? :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, tu nie chodzi o to, że ma mnie komplementować... to moja i jego sprawa... koniec tematu ;) A Piotruś ma dziewczynę... śliczną... widziałam kiedyś na fejsie...

Kiya, jak tu już jesteś Kochana... to zdradzisz... skąd pomysł na tą "leśną" sesję... i kto Ci te fotki robił? Nie wiedziałam, że lubisz takie klimaty... ;)

psyche., skoro jest wypowiedź cytowana, a zaraz po nim pytanie... to chyba logiczne, że owe pytanie jest skierowane do autora cytowanej przez mnie wiadomości :evil:

-- 05 lip 2013, 11:59 --

Kiya, A Ty wiesz, że dzięki J.... pół forum widziało mnie kiedyś na fejsie pół nagą, w tym Piotr... Jaki wstyd :lol:

-- 05 lip 2013, 12:05 --

psyche., Hmmm... każdy chyba ma swoje zasady i wartości wg których postępuje w kontaktach z innymi... i basta!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

też miałam takie skojarzenia ;)

Już nie wkręcajcie chłopakowi krzywych filmów. Dla mnie tam wygląda całkiem normalnie, ewentualnie jak ogrodnik z pasją ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kornelia_lilia,

Ogranicz w takim razie oglądanie telewizji/słuchanie radia itp. Odnośnie tych ataków.. to były jakieś ostatnio, bo ja już nie włączałem ze 2 miesiące TV.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... w stosunku do Twojej osoby nie miałam żadnych negatywnych skojarzeń... :smile:

A to skąd wzięłaś? :shock: Czyżbym sugerował Ci coś takiego? Ja nie zauważyłem, żebyś miała jakieś przykre skojarzenia co do mnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi