Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Korba,

dzięki no spodenki są świetne , szukałam ogrodniczek parą lat , aż je zobaczyłam w sklepie i wiedziałam ,że muszę je mieć to tak podziałało jak z miłością :P;) ,

takie poł ogrodniczki udziwnione , takie inne ,ale je uwielbiam, dzięki Kasiu bo ja naprawdę te spodnie lubię

-- 13 sie 2012, 22:56 --

Mushroom,

jaki uśmiech , nie ma to tamto ;) ,

Candy14, 2Proof,

dzięki dziewczyny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Monar,

ja chudnę i wracam do wagi swojej, czyli 48 a teraz juz 49,5 jeszcze 1,5 kilo, ALE ZIMĄ BYŁ HORROR ZA TO WSZYSTKIE MOJE C i D BYŁY ZA MAŁE WTEDY ,ALE NIE KUPOWAŁM NOWYCH STANIKÓW BO WIEDziAŁAM ZE schudnę i ze to mianserynka mnie tak urządziła, udaje się, Moniczka ty tęz jesteś bardzo filigranowa i fajniutka laska z Ciebie

-- 14 sie 2012, 04:33 --

Monar,

Moniś fajnie z pieskiem ,musze moich poszukac i zesknowac bo juz niestety nie ma jjej wśród zywych, przeniosła sie do krainy wiecznych łowów, niech tam sobie łapie króliki i biega po mokradłach jak lubiła w psim raju a mi pare zdjec po niej zostaje czasem jak mysle o niej to jakby wczoraj jeszcze była,

Candy14,

też fajnie z tym psem tylko ciebie nie widać, szkoda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, świetne masz te pieski :105:

tahela, super :!: Tylko uśmiechnij się czasem do zdjęcia. Na żywo się uśmiechasz, a na zdjęciach masz zwykle taki "lekki foch" :D

Monar, fajna z Ciebie babeczka. Też bym takie włosy chciała ;)

-- 14 sie 2012, 08:08 --

girl anachronism, Twoje zauważyłam później. Słodkie to zdjęcie, baaardzo słodkie. Pięknie :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Monar,

kochana była i ciągle tym ogonem machała i takie ugodowe stworzenie było i się zawsze tuliła i pchała na ręce jak małe dziecko, jej ulubiona zagryzka były płatki kukurydziane na sucho takie do mleka, zawsze kupowaliśmy dla psa bo pies musi mieć płatki w szafce jak ma ochotę cos przegryźć,

L.E.,

no zdarzyło się kiedyś na foto ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom,

ja lizbijka nie jestem,ale ze Anna Kurnikowa czy Edyta Górniak sa ładne ocenic potafię , ładniej na korcie wygładała Kurnikowa niż brzydsza tenisistka az facetów Carlos Moya był przystojniakiem Federer tez jest niezły jak zmienia koszulki i Jon Bon Jovi ,ale taki sprzed 10 lat, no Jon to muzyka, zreszta nie o muzyke tutaj chodzi hehe w tym temacie akurat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi