Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

No wiesz, ja juz przygotowalam foty w kisielu dla Buki, bo chcial, ale ostatnio w watku "sprawy damsko-meskie" wydawal sie byc obrazony i grozil, ze jak ktos go dotknie, to przypierdziela z glana, wiec chyba fotki przypadna Tobie w udziale - bedziesz mial na strone :lol:;)

dawaj, dawaj ale nawet normalnych nie chcesz dac, wiec czuje ze zartujesz, ale kto Cie tam wie moze akurat masz basen z kisielem w domu i cwiczycie z kolezankami zapasy :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to zrob jakies slit focie z lozka ;)

Taaaaak, z goraczka i katarem...;) Zaproponuj ,zeby kazda dziewczyna taka wlasnie slit focie Ci pokazala :P Zobaczymy, ile % sie zgodzi ;)

A zeby nie bylo, ze nie na temat, prosze o wiecej fot "plci meskiej" :lol: bo za male mam pole do popisu w komentowaniu ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Litr Maślanki... w końcu jak sam napisałeś..

Kiedyś ,to może i nawet chciałem mieć większe powodzenie ....teraz wystarczy mi ,że podobam się jednej osobie ,

no cóż..

potwór nie potwór, byle był otwór

Natusia, wiem co piszę :) wiem co widzę :)

w swoim czasie zastanawiałam się nad byciem lesbijką.. dla mnie jesteś super!

z pewnością nie tylko dla mnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszystkich nie bede pytal, bo wyjde na zboczenca, ktorego podniecaja zakatarzone twarze :pirate:

ojtam ojtam, jak to nie masz pola do popisu, pisalas przeciez ze kazda kobieta jest mniej lub bardziej biseksualna ;)

tylko nie umawiajcie sie beze mnie :tel2:

no tak bo robie offtop, wiec fajna fotke jeszcze ma celinka w avatarze, mysle ze to ona chyba :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wlasnie. Bardziej lub MNIEJ ;) Ponadto mnie u kobiet (zreszta nie tylko u kobiet) bardziej pociaga cialo od twarzy, a tu zadna specjalnie ciala nie pokazuje ;):mrgreen:

Lakuda, no nie wiem, nie widzialam... Ale na pewno przesadzasz troszke ;) Zreszta chocbys byla szpetna, jak nie wiem co, to co to zmienia? Akurat Litrowi sie podobasz i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wlasnie. Bardziej lub MNIEJ ;) Ponadto mnie u kobiet (zreszta nie tylko u kobiet) bardziej pociaga cialo od twarzy, a tu zadna specjalnie ciala nie pokazuje ;):mrgreen:

slyszaly sciagac majty :pirate:

ps cialo bardziej od twarzy...no to ja jednak najpierw na twarz patrze, no chyba ze widze tyl to sila rzeczy patrze na cos innego :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi