Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Facet problemu tak wielkiego nie ma, wystarczy że o siebie dba.

Ale jestem pełen podziwu dla nieurodziwych kobiet mających to gdzieś i idących z uśmiechem na twarzy przez życie :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dbać o siebie. Odpowiedni styl potrafi wiele zdziałać.

Fakt taka kobieta ma ciężej, musi nadrabiać na innych polach, ale nie przekreśla jej to przecież.

-- 03 sty 2012, 01:00 --

Paradoksy - fajna jesteś :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, eksperymentowałam. mialam niebieskie, czerwone, prawie białe, prawie czarne, brązowe, czekolady, itd itp

w każdym czuję się dobrze.. przez parę miesięcy i już chcę zmieniać kolor. :evil::evil::evil::evil:

w tamtym roku chyba 3 razy rozjaśniałam włosy. fryzjerka była w szoku jak robiła mi pasemka - dosłownie 2 włosy po rozjaśnianiu wypadły. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

paradoksy,

Basiu ja nie mam od 15 roku zycia chyba uśmiechniętego zdjęcia boo , sobie kiedyś wkręcialm ,ze brzydko wglądam jak sie uśmiecham w sumie sama nie wiem czemu, ale ja wrecz powstrzymuje uśmiech na siłe jak ktos mi robi. Sama nie wiem dlaczego bo nikt mi nigdy nic nie powiedzial złośliwego czy cos,ale jakos tak trudno mi to przełamac zdjęcie.

]Twoje ostatnie zdjecie super po prostu.

-- 03 sty 2012, 09:20 --

Midas,

A moze Ty swoje pokarzesz co bos Ty bardzo intrygujący tak samo jak L:), który tez jest intrygujący hihi.

A jak Jacek mi zdjęcia robił to ja sie ledwo powstrzymywalam,żeby przestac sie śmiac jeszcze mnie podpuszczał i głupie gesty robił ale wytrzymłam :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi