Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

moim zdaniem takie zdjęcia to się chłopakowi albo koleżance pokazuje, a nie na forum publicznym... chociaż ciało masz ładne to wg mnie trochę nietakt świecić brzuchem publicznie... chyba że na forum dla modelek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdjęcie w kkrótkiej koszulce, jest zdjęcie zrobionym po 5 dniach włoczenia sie w górach, w upale w schronisku górskim , nic tam kompletnie nie widac, mam górskie buty co widac na zdjęciu, brudne dzinsy i krótka koszulke, która uwielbiam. Nic nie ma na tym zdjeciu złego i nic na nim nie widac kompletnie nic , wiec zosliwe komentarze kultura osobista kazała by zachować dla siebie nie każdego na to stac jak widac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja powiem ze nawet nie widzialam zadnego zdjecia waszego:) nie wiem kiedy i jak je pokazyliscie?

z tego co napisala tahela o swojej fotce ktorej nie widzialam...sa tam jeansy koszulka krotka

Ja personalnie nie widzialabym nic zlego w tym:) a szczegolnie jak ktos ma sexy cialko:) krotkie koszulki sa w modzie sam atakie nosze do sklepu nawet. Mi sie wydaje ze jedynie co bylo by nie na miejscu to dawanie fotek w majtkach i staniku jak na niektorych portalach.

Szkoda ze nie widzialam tego zdjecia, ale z tego co piszesz nie mysle ze to cos zlego:) wiec sie nie przejmuj komentarzami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi