Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Transfuse, oj słodzisz :oops: dziękuję ;)

Dzisiaj po raz pierwszy od ... zawsze czuję się ładna, więc może zacznę się uśmiechać częściej :mrgreen:

-- 01 mar 2012, 20:42 --

carlosbueno, akurat z tym, że nikt mnie nie chce to prawda, ale to może być combo wyglądu i charakteru hetery :P fakt że ostatnio ważę dużo mniej, niż zwykle też działa na moją korzyść na tych zdjęciach ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlosbueno, bo przyjdzie siksa z cyckami na wierzchu i kradnie całą uwagę :roll: ja nie wiem, czego Ty od siebie chcesz, kolego, na prawdę :P taka niska samoocena to coś, z czym się u facetów nie spotkałam, bo z reguły nawet największy strach na wróble ma się za nie wiadomo jakie bóstwo ;) widać od razu, że możesz się pochwalić wzrostem, a i twarz sympatyczna :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Normalnie rozszaleliście się wszyscy z tymi zdjęciami jak rzadko kiedy ;) Nie odczuwacie tak dla przykładu napięcia, kiedy oczekujecie sobie gdzieś w poczekalni poradni zdrowia psychicznego, przed prywatnym gabinetem swojego terapeuty/psychiatry etc... że a nuż ktoś was przed chwilą rozpoznał??? :P Przyznam, że mnie się to zdarza nader często ;).

Kiya, dziesięć kilogramów powiadasz... :nono:;)

Najbardziej podoba mi się to czarno białe zdjęcie, po obejrzeniu którego jednak doznałem za pierwszym razem lekkiego szoku :P Uznałem, że ten znajdujący się w tle kamień (???) to... owłosiona niczym męska... noga dziewczynki z fotografii :shock:;)

Alienated, obejrzałam filmik, ależ to romantyczne! Z Tobą zawsze mogę zabijać ludzi! ;)

Od kogo zaczynamy??? :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najbardziej podoba mi się to czarno białe zdjęcie, po obejrzeniu którego jednak doznałem za pierwszym razem lekkiego szoku :P Uznałem, że ten znajdujący się w tle kamień (???) to... owłosiona niczym męska... noga dziewczynki z fotografii :shock:;)

:shock: teraz nie mogę tego nie widzieć :mrgreen:

U mnie psychiatra przyjmuje w budynku, który wygląda jak żywcem wyjęty z horroru i stoi zaraz przy torach, więc wątpię, żeby ktoś niepożądany się tam kręcił ;) a jak mnie ktoś rozpozna, no to trudno, to się już chyba stało :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O kurczę, Kiya mi umknęła?! :shock: Ue, dziewczyno, Ty nawet makijażu nie potrzebujesz (...)

Teraz to mi dowaliłaś :roll: To JEST mój makijaż. Mówię przecież, że mam małe oczy, krótkie rzęsy... Nawet w makijażu wyglądam jak bez... A bez makijażu wyglądam jakbym była przewlekle chora :(

Alienated, Idle, to JEST noga. A konkretnie spodnie. Tak wygląda jeans w czerni i bieli :P

-- 01 mar 2012, 23:49 --

Od kogo zaczynamy??? :mrgreen:

Proponuję na początek zakupić czarny notes :twisted:

-- 01 mar 2012, 23:55 --

beti19, świetnie zdjęcia :) Nie mogę się zdecydować, czy ładniej Ci w jasnych, czy ciemnych włosach, jedne i drugie wyglądają świetnie :mrgreen:

Helvetti, kolejna drapieżna kicia ;)

Angelo24, niewiele widać, ale to, co się załapało, jest niczego sobie (i nie mówię o aparacie ;) ) Miałam rację :P

idle, Ciebie nie skomentuję :P

Dariusz_wawa, fajny rowerek :mrgreen:

Sabaidee, chcemy więcej zdjęć :mrgreen:

arhol, *słabość do facetów w kapeluszach mode: on*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya, dzięki za miłe słowa, jeżeli chodzi o kolor włosów

to jestem brunetką a te jasne pasemka to zrobiłam kiedyś tak na próbę i powiem szczerze okropnie czułam się w tym kolorze.

PREFERUJĘ CZERŃ, CIEMNY BRĄZ, KASZTAN itp ale kolory ciemne :papa:

Ja spadam do wyrka bo rano o 4.30 wstaję do pracy, papatki do jutra :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sabaidee, chcemy więcej zdjęć :mrgreen:

Ja zdjęć wyjazdowych mam zadziwiająco mało. Nie znoszę zdjęć pt. "I was here" i dość trudno mnie było do takowych namówić. Natomiast chętnie nakręciłbym sobie taki filmik:

[videoyoutube=zlfKdbWwruY][/videoyoutube]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi