Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Niektorzy stad maja moje foty, lub widzieli mnie na zywo ale na forum wole pozostac anonimowa z roznych wzgledow, wiec nie ma mojej foty tutaj, ani tez nigdzie nie znajdzie sie mojego imienia (choc niektorzy wiedza jakie jest :))

Ok. To idę szantażować tych "niektórych" i zagrozić im banem. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Dziewczyny :oops: A tak mimochodem co do wypowiedzi Sabaidee odnośnie zdjęć robionych do lustra komórką. powiem na swoim przykładzie. Są ludzie, szczególnie z naszymi dolegliwościami którym nie ma kto zrobić zdjęcia. Sami sobie są fotografami, przyjaciółmi a nawet lekarzami. Taka smutna prawda... Tak że nie czepiajcie się Smutnaona(ej) równie dobrze możecie przyczepić się mnie i wielu ludziom na forum.

Już nie udawaj takiego wstydliwego :oops: ,

niech kazdy daje takie zdjęcia jakie chce i czuje sie z tym dobrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to ja. Chciałabym zostać tu na dłużej, więc żebyście wiedzieli, z kim rozmawiacie:

To kim się jest zależy od tego co się ma w głowie i w sercu, a nie jak się wygląda. Opakowanie masz jednak fajne i taki "mądry" wzrok na drugim zdjęciu.

tahela, wiesz co bym Ci ściągnął? Te cyngle zasłaniające pół twarzy. Trochę uśmiechu też by Ci się przydało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak mimochodem co do wypowiedzi Sabaidee odnośnie zdjęć robionych do lustra komórką. powiem na swoim przykładzie. Są ludzie, szczególnie z naszymi dolegliwościami którym nie ma kto zrobić zdjęcia.

Pewnie jakaś część prawdy w tym jest, ale nie do końca. Choćby na przykładzie zlotów, gdzie nikt nie chce pozować, a zdjęcia trzeba robić zza krzaka. A z tego co wiem są na forum styliści, wizażyści, więc materiał mógłby powstać dużo lepszy niż reporterka. Ja każdemu chętnemu jestem gotów zrobić sesję w plenerze. Do krajowych tuzów dużo mi brakuje, ale będzie to dużo lepsze niż pstryk z komórki. Zdjęcia na fotkę.pl, naszą klasę, facebooka robię gratis. Za akty trzeba płacić, bo to obrzydliwe. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sabaidee,

Już bym nie przesadzała z tym obrzydzeniem ze strony fotografa podczas robienia aktów hihi ;) , puszczam oczko.Ja osobiście za bardzo nie lubię zdjęć jesli mam być szczera.Wiadomo,ze zdjecie z kom ;) orki można odczuć jako brak szacunku , ale moje poprzednie w tej sukience w niebieskie i szare paski to bez okularów też jest z komórki więc zdjecie z kmórki zdjeciu z komórki nierówne jednak, no ale ja go sama nie robiłam, ja nie mam pretensji do ludzi ,że takie zdjecia wrzucają ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tahela, Zamek Królewski w Warszawie jest taki sam mój jak i Twój. :P Ja mam najbliżej do zamku w Czersku, który kiedyś leżał nad Wisłą, ale Wisła zmieniła koryto i teraz leży jakieś 3 km od Wisły. Siłą rzeczy przestał pełnić swoją funkcję - opustoszał i zmarniał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sabaidee,

Bardzo lubię klimat opuszczonych zamków odrazu przychodża mnie na myśł rózne historie fatasy, mrocznośc, tajemnica.

Ja mam w lesie ruiny jednego zwą to Cisy i sztuczne ruiny tzw. Starego Ksiąza postawione w 18w. jako ruiny do zabawy przez włascicieli Nowego Ksiązka, który jest tak naprawde starszy by tam imprezować.Kiedyś był jeszcze tzw. Diabelslski Most nad przepaścią, ale teraz juz jest to duzo bardziej bezpieczne , jak miałam 14 lat to tam włązłąm z koleżanką deski miały dziury, fragmentami mostu w ogóle nie było , trzeba było iśc po barierkach nad przepaścia i co dziwne nie spanikowałam ,bo normalnie to panikuje w takich sytuacjach, ale człowiek młody był i głupi, wystarczyło sie poslizgnąc i śmierć na miejscu hehe.

Na Zamek Królewski to sprzedawano kiedys cegiełki z tego co sie orientuję :mrgreen: , Ksiąz też państwowy to wspólny to była taka celowa nadinterpretacja faktów Jacku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi