Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Wiecie za co kocham krótkie włosy - mycie, suszenie i ewentualne układanie trwa 10 minut :mrgreen:

Wystarczy podpiąć grzywkę i nic nie opada na twarz, jest chłodno w lato, nie trzeba używać gumek do włosów i innych dziwnych "ozdób" a kosmetyków do włosów starcza na baaardzo długo :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

linka, Konkretne motywy :twisted: ale chyba bardziej mi się podoba ten kwiat.

Ale myślę też ,że na kark to takie coś nie siądzie bo jednak to musi być większych rozmiarów. A raczej nie masz karku jak koksy :lol:;);)

i najlepiej jakby to było kolorowe. Mój kumpel na karku ma wytatuowane oko :shock:

Mnie się ta fryzura podoba i koniec kropka :mrgreen:

marcja, Tobie jest ładnie w takich włosach jakie masz i nic nie zmieniaj :twisted: no chyba ,że ewentualnie bez grzywki. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

linka, Dlaczego skupiasz się na negatywnych opiniach?

Czytałaś co ja napisałam?

najważniejsze chyba,żebyś Ty czuła się dobrze w tej fryzurze, nie?

Motyw kwiatowy, ten, który sobie upatrzyłaś jest przepiękny. Niekoniecznie mniejszych rozmiarów.

Taki możesz sobie zrobić :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

marcja, Tobie jest ładnie w takich włosach jakie masz i nic nie zmieniaj :twisted: no chyba ,że ewentualnie bez grzywki. :P

A wiesz,ze musze sprobowac...;) Bo mi ludzie daja 18 lat z ta grzywka :shock: Musze sie wiec postarzec, ale grzywke tak dlugo sie zapuszcza, na sama mysl, zle mi sie robi :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

_asia_, he he bardzo krótkie? ;) pochwaliła byś się jak wyglądają a nie tylko pisała ;)

no krótkie. :twisted:

ja nieśmiała jestem i nie lubię wklejać swoich zdjęć. :oops:

linka, ja też kocham krótkie włosy, bo nie wymagają dużo pracy przy układaniu, właściwie to praktycznie same się układają. :mrgreen: w tej obecnej wyglądasz kapitalnie!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Natusia, tak zupełnie poważnie to chyba najważniejsze jest to, że linka podoba się sama sobie i dobrze się w tej fryzurze czuje pomijając zupełnie argumenty praktyczne, które zupełnie do mnie nie trafiają. Bo co to za argument - jak będę chodził boso, to mi się buty nie zedrą i pasty do butów mi na dłużej starczy. :D Ja myślę, że jak ją kolejny facet spyta w autobusie "czy pan wychodzi na tym przystanku?" to może zmieni zdanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi