Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

7 godzin temu, Jurecki napisał(a):

@Purpurowy szatan z Ciebie :smile:

Nie no, nie Szatan. Ja jestem gorszy...🤣

7 godzin temu, mienta napisał(a):

@Purpurowy fajna stylówa 🙂

Dzięki, powoli ją rozwijam.

7 godzin temu, Melodiaa napisał(a):

@Purpurowy jak ty się zmieniłeś 😁 Nie chciałabym cię spotkać w ciemnej ulicy 😁 (żart). Jednak znając Ciebie z wirtuala i jak przez lata się zmieniłeś muszę powiedzieć, że ciekawie i chyba pozytywnie choć też specyficznie. 

Cały czas się zmieniam. Raz 95kg, raz 45, raz łysina, raz irokez, raz długie włosy (tych dwóch ostatnich wariantów nie ma już z czego hodować) raz z brodą, raz bez. Ciągle szukam siebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 godzin temu, Purpurowy napisał(a):

Cały czas się zmieniam. Raz 95kg, raz 45, raz łysina, raz irokez, raz długie włosy (tych dwóch ostatnich wariantów nie ma już z czego hodować) raz z brodą, raz bez. Ciągle szukam siebie.

Ja miałam dredy, afrykańskie warkoczyki, irokeza i chyba wszystkie możliwe kolory na włosach. Miałam też kolczyki w twarzy (chyba ze 3: brew, nos, warga oraz 7-8 w uszach). Teraz kolczyków nie noszę, poza imitacją tunelu w lewym uchu. No i mam trochę tatuaży. Też ciągle eksperymentuję z fryzurami i stylem, chciałabym być bardziej kobieca i kolorowa. Ale i tak najlepiej czuję się w skejtowskich ciuchach i butach w ciemnych kolorach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@mienta Miło mi. 🙂 Choć już ileś razy, ludzie dawali mi znacznie mniej lat niż mam. Może taki typ urody, a może wynik niepicia i niepalenia oraz zdrowej diety. A może jedno i drugie. Może fryzura też dodaje swoje trzy grosze.

Tamto moje zdjęcie nie jest najlepszej jakości, bo zrobione Nokią C5 w dość słabym oświetleniu (nie mam przekonania do urządzeń z dotykowym ekranem i nie używam ich - wolę urządzenia z klawiaturą, takie same, jakich używałem przed pojawieniem się gadżetów z dotykowymi ekranami). Choć mam też na kompie zdjęcia lepszej jakości, zrobione mi przez inne osoby na świeżym powietrzu, gdzie nie widać np. takiego odbicia światła w okularach jak tam. Gdyby ktoś chciał, mogę wrzucić. 🙂 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Purpurowy napisał(a):

Trochę tego rodzeństwa mam. Myślałem że tylko starszego brata, a okazało się że łącznie jest nas dziewięcioro.

Nie znam twojej sytuacji ani relacji rodzinnych, więc rada może być zupełnie chybiona, ale jeśli wspólny rodzic jeszcze żyje, to już teraz zbieraj dowody na to, że macie kontakt (filmy, zdjęcia, zapisy rozmów, nagrania) i nie jesteś wyrodnym dzieckiem, bo po śmierci w temacie spadku może zacząć się bagno, które będzie się ciągnęło latami. Plus, zupełnie teoretycznie, może być potrzeba podważenia wydziedziczenia, o którym dowiesz się dopiero po śmierci rodzica.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Cień latającej wiewiórki napisał(a):

Nie znam twojej sytuacji ani relacji rodzinnych, więc rada może być zupełnie chybiona, ale jeśli wspólny rodzic jeszcze żyje, to już teraz zbieraj dowody na to, że macie kontakt (filmy, zdjęcia, zapisy rozmów, nagrania) i nie jesteś wyrodnym dzieckiem, bo po śmierci w temacie spadku może zacząć się bagno, które będzie się ciągnęło latami. Plus, zupełnie teoretycznie, może być potrzeba podważenia wydziedziczenia, o którym dowiesz się dopiero po śmierci rodzica.

W spadku będą co najwyżej długi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 21.02.2019 o 15:46, Purpurowy napisał(a):

QŃ z koniami

52655895_398940953985709_771611370310336512_n.jpg

❤️

Coś mi się źle wysłało, przesłodkie. 

Jak Redo i Tawak. 

Masz fajną piegowatą urodę @mienta

farbujesz na czarno, czy z natury też masz włosy ciemniejsze? 

W ogóle macie fajne ryjki i czupryny. 

Edytowane przez You know nothing, Jon Snow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

32 minuty temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Masz fajną piegowatą urodę @mienta

dzięki 🙂

32 minuty temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

farbujesz na czarno, czy z natury też masz włosy ciemniejsze?

farbuję, mój naturalny kolor jest paskudny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19 minut temu, mienta napisał(a):

@Verinia super fotka i bardzo fajna fryzura. 🙂

Ja na pierwszym bieganiu po porodzie. 🙂

500001840_29569108212734324_1278770189540489939_n.jpg

Super, że biegasz.

Tez kiedyś byłam w to mocno wkręcona.

❤️💗🌈

Włosy mi się falują. Po co ja je prostuję. Teraz tak rozkminiam...

Edytowane przez Verinia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 22.07.2017 o 19:05, Purpurowy napisał(a):

Obecnie.

Olka.JPG

Na tym zdjęciu to poza ustami, bo mam trochę mniejsze i włosami, gdyż mam ich trochę więcej, to wyglądasz jakbyś był moim bratem bliźniakiem. 

Ładnemu mu we wszystkim ładnie i w falowanych i prostych @Verinia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

37 minut temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Na tym zdjęciu to poza ustami, bo mam trochę mniejsze i włosami, gdyż mam ich trochę więcej, to wyglądasz jakbyś był moim bratem bliźniakiem. 

Wszystko możliwe. Mam ośmioro rodzeństwa, z którego czworo nie widziałem na oczy, z następną czwórką zerwałem kontakt i kto wie czy drugie ośmioro się gdzieś tam nie kitra.

Edytowane przez Purpurowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi