Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Tak to jest, jak dziewczęta oceniają urodę innych dziewcząt. ;) A bo brwi nie takie, a nos nie taki, a ta ma makijaż zbyt mocny, a inna ma zbyt słaby... Kogo to obchodzi! Wystarczy jedno spojrzenie i już wiadomo, czy testosteron się u nas uaktywnia, czy też płynie sobie powolnym biegiem. Kto by tam patrzył na jakieś dziwne szczegóły. I tak wszystko wyjdzie nad ranem, gdy się człowiek obudzi obok partnerki. Dajcie nam pożyć marzeniami! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dokładnie

Z tego co pamiętam elo w ubiegłym roku wrzuciła zdjęcie, gdzie się lekko uśmiechała. Nie wiem jak długo musiała go ćwiczyć, ale wyszedł bardzo naturalnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak to jest, jak dziewczęta oceniają urodę innych dziewcząt. ;) A bo brwi nie takie, a nos nie taki, a ta ma makijaż zbyt mocny, a inna ma zbyt słaby... Kogo to obchodzi! Wystarczy jedno spojrzenie i już wiadomo, czy testosteron się u nas uaktywnia, czy też płynie sobie powolnym biegiem. Kto by tam patrzył na jakieś dziwne szczegóły. I tak wszystko wyjdzie nad ranem, gdy się człowiek obudzi obok partnerki. Dajcie nam pożyć marzeniami! ;)

Mam mieszane odczucia odnośnie tej wypowiedzi, bo z jednej strony mnie bulwersuje ... a drugiej jakiś taki romantyzm z niej przebija :? Eh ... ci faceci :bezradny:

-- 29 sty 2015, 22:14 --

lisek jaka śliczna :105: startuj na miss! :brawo:

To samo miałam napisać ... zwł. na 4 fotce :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

^ plus1!1!

dokładnie

Z tego co pamiętam elo w ubiegłym roku wrzuciła zdjęcie, gdzie się lekko uśmiechała. Nie wiem jak długo musiała go ćwiczyć, ale wyszedł bardzo naturalnie.

to sie zgadza w poprzednim roku wrzucilam niewymuszony nie przecze : P

abstrakcyjna no no dziekuje slonce ale kurde bele az mi glupio tera ;oops;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam mieszane odczucia odnośnie tej wypowiedzi, bo z jednej strony mnie bulwersuje ... a drugiej jakiś taki romantyzm z niej przebija :? Eh ... ci faceci :bezradny:

Zbulwersowałem Arashę, jak mam z tym żyć? :>

Lisek się schował, bo ja widzę tylko dwa zdjęcia.

Bulwersujący romantyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi