Skocz do zawartości
Nerwica.com

hasiok

lucy1979

Rekomendowane odpowiedzi

tarantula, skopiuj sobie link

Ku....wa rozpier..... mnie, dzwonie do pierwszej lepszej za 200zł mogę posunąć ją w dupę nawet, nie no ekstra i jeszcze mówi że dostosuje się. Was właśnie tak trzeba traktować jak ścierwo.

no własnie zamiast do pierwszej lepszej może wypadałoby wreszcie popatrzeć w normalne kobiety?

no jak to dzivka to Ty robisz za klienta a jak mówią klient... echnocomment.gif

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tarantula, skopiuj sobie link

Ku....wa rozpier..... mnie, dzwonie do pierwszej lepszej za 200zł mogę posunąć ją w dupę nawet, nie no ekstra i jeszcze mówi że dostosuje się. Was właśnie tak trzeba traktować jak ścierwo.

Zabijesz mnie...https://www.youtube.com/watch?v=mx2V-D-Xdq8 8):lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amarant_89,pan26xyz płaci 200 zł za ruchanie w tyłek. Swoją drogą to tanio czy drogo? ciekawe

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amarant_89,pan26xyz płaci 200 zł za ruchanie w tyłek. Swoją drogą to tanio czy drogo? ciekawe

Hmmm, dobre pytanie. Mnie się wydaje, że to zależy czy na prowincji czy stolicy...pan26xyz jak to z cenami?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amarant_89, to drogo? w koncu to anal ja tam się nie orientuje co nie, pytam z ciekawosci :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

khaleesi, zależy od... przebiegu pani do towarzystwa :mrgreen:, tego jak się ostatecznie ceni, gdzie klientów przyjmuje itd. :lol:

"Gorące żelazo uderz, by iskry uwolnić. Uderz człowieka, aby uwolnić szał. Zaiste, siły wielkiej potrzeba, by człowieka jak żelazo ukształtować." :uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czego się można spodziewać dzwoniac do pierwszej lepszej... nie wiem czemu narzekasz, przecież na droższą cię nie stać.

w a s? to na forum są jakies twoje dziwki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amarant_89, o prosze jaki zorientowany 25r30wi.gif za 200 zł to gdzie taka przyjmuje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oglądałam parę miechów temu w TV program o polskich paniach do towarzystwa i jedna Pani lat 29, leciutko przy tuszy, wynajmowała się w wynajmowanym mieszkanku (nie miała swojego menegera) i za godzinny seks ale bez dodatków typu anal brała 300zl.

Ale ja tam się nie znam, tyle co pokazują w TV albo na forum się dowiem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

khaleesi, tylko się drugiego dna nie doszukuj :mrgreen: Nie korzystałem jeszcze z usług takich pań (i nie mam zamiaru), ale gdzieś tam cennik znam ;) Za 100zł/30 min. - 1 godz. np. w Bydgoszczy są, albo w Toruniu :lol:

"Gorące żelazo uderz, by iskry uwolnić. Uderz człowieka, aby uwolnić szał. Zaiste, siły wielkiej potrzeba, by człowieka jak żelazo ukształtować." :uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amarant_89, przecież wiem, że szanujesz się tylko ta wiedza zastanawia :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Internety są wielkim miejscem,a wujek google skieruje na odpowiednią wiedzę,wystarczy wklepać w gugl D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

skoro za 100 zł 30 minut kosztuje w Bydgoszczy to pan26xyz przepłaca :P chyba, że celuje w droższe. Ale swoją drogą niezła żenada panny się sprzedają za pieniądze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi