Skocz do zawartości
Nerwica.com

Ukraina

zujzuj

Rekomendowane odpowiedzi

a mnie wkurza ze czesc polakow wspolczuje tym biedakom cierpiacym na majdanie i oferuje im pomoc. podkarmcie ich, aby dobrze! jak sie wzmocnia to jeszcze łykna nasz przemyśl !!

zgadza sie...ci Polacy są pojebani...to za banda kretynów i idiotów.

Przecież wiadomo że jestesmy bandą szmaciarzy i nawet monako jeśli tylko zechce to nam może przemyśl, łyknąć...ja już wiem o co chodzi. Tu chodzi o to że musi być elita która jaskiniowców będzie prowadzić...ludzie nauczycli sie buty wiązać i im sie w głowach poprzewracało...poprosru ludzie w swej masie są debilami tak to JKM mówi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiadomo że ukraina,białoruś,rosja,że kacapy zawsze były durnym narodem.pakistańczycy wydaja sie przy nich sympatyczni.jeszcze trochę ukraińskie ulice będą świecić pustkami bo ludzie będą sie bali wyjsć z domu choćby do sklepu.wygląda na to że w ukrainie wraca bądz już wróciło to:

a polska sąsiaduje z ukrainą :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze zuj ze ty wiesz o co ci chodzi....

po prostu ukraincy do gazu...ja nawet nie wiem czemu my to bydlo trzymamy na tej planecie...do czego to sie nadaje?

to nie bydło tylko pojeby.jeden z drugim nigdy sie nie dogada i siebie nawzajem wybijają.państwo które działa przeciwko sobie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawi mnie tylko czy to co się tam dokonuje ma poparcie większości społeczeństwa czy też kilkadziesiąt/kilkaset tysięcy rewolucjonistów banalnie obala władzę żeby polepszyć jedynie własną sytuację. Bo jednak trochę kiepsko jak regularne wojsko, milicja najpierw dostaje oklep od hołoty z kamieniami a później jak chorągiewka wieje pod dyktando opozycji. Wyobrażam sobie w Polsce partię opartą na populizmie, pieprzeniu w koło jak to jest chujowo i władza kradnie, partię popieraną przez największą hołotę i mordoklepów w kraju, która pewnego dnia zbiera ten motłoch do kupy i zaczynają się walki na ulicach, po których ostatecznie dochodzi do przewrotu i bezprawnego oddania władzy tylko dlatego, że bardziej cywilizowana reszta społeczeństwa drży ze strachu.

-- 23 lut 2014, 15:33 --

Ciekawi mnie to trochę, ale i tak się nie dowiem z żadnych mediów jaka jest prawda, więc wisi mi to koło dupy co się tam dzieje i kto ginie, dopóki nie zobaczę dymu za oknem i trzeba będzie naprędce zmontować halabardę z tasaka i szczotki :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość SmutnaTęcza

Zachowujecie się jak naziści. Jak Polaków ktoś gazował, to źle, ale jak wy piszecie to samo o innych narodach, to już dobrze? Żałosne. No ale to Polska właśnie... :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zachowujecie się jak naziści. Jak Polaków ktoś gazował, to źle, ale jak wy piszecie to samo o innych narodach, to już dobrze? Żałosne. No ale to Polska właśnie... :roll:

To nie jest "Polska właśnie", tylko ludzka natura. Każdy naród "coś ma" do drugiego. To nie jest jakaś wyjątkowa cecha "Polski właśnie". Polacy nie lubią Ukraińców, Rosja nie lubi USA, Korea na górze nie lubi Korei z dołu... Takie jest życie. Podejście że to Polacy są najgorsi, najzacofańsi, najbardziej nietolerancyjni, hoofobiczni, islamofobiczni, antysemiccy i pierdyliard innych negatywnych cech, to tylko bredzenie idioty nie mającego pojęcia o świecie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość SmutnaTęcza

deader, owszem, ale Polacy wszędzie widzą zagrożenie, spiski wobec nich i w ogóle wszyscy się na nich uwzięli. Z obserwacji ludzi w mojej okolicy wynika jasno, że nie cierpią jedynie Rosjan i Niemców, a do Ukraińców odnoszą się przychylnie (i vice versa).

Zresztą w tym poście chodziło mi o coś innego - o to "gazowanie Ukraińców". Sorry, ale do reszty was popie*doliło?!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zauważ, że to zujzuj, który tak popiera Ukraińców, pisał o ich gazowaniu (wiem, ironizował), ja nic takiego w planach nigdy nie miałem i chyba nikt inny w tym temacie, a chcę jedynie przekazać, że gdy ściśniesz swą dłonią rękę zakrwawioną, to Twoja też się ubrudzi. Dlatego niezrozumiałe dla mnie jest popieranie protestujących, którzy składają się m.in. z czcicieli morderców i nie stanowią jakiejś niezauważalnej mniejszości, a tworzą koalicję z pozostałymi, umiarkowanymi ugrupowaniami. Jeszcze głupsze jest machanie przed Rosją szabelką - już się Rosjanie upomnieli, aby zobowiązań podpisanych przez Sikorskiego tenże dopilnował. Powinniśmy w takich sprawach uczyć się od żydów, którzy dbają o swoje interesy - patrz artykuł - http://forward.com/articles/191009/ukraine-euromaidan-protests-must-shun-anti-semitis/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość SmutnaTęcza

Hans, wiem, że to zujzuj napisał te słowa, ale wiele osób wypowiadających się w tym wątku jest nie lepszych od niego. I to mnie szokuje. :roll: Aha, i nie popieram żadnej ze stron konfliktu. ;) W ogóle ci, którzy teraz tak się solidaryzują z Ukrainą, robią to chyba tylko na pokaz ("jaki to ja jestem empatyczny i w ogóle super"), a za tydzień o wszystkim zapomną. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jakże inaczej, najlepsi są ci co błagali żeby mogli wyjechać i wspomóc ich w walce. Założę się, że chcieli zagrać bohatyrów w mediach społecznościowych potem a na własnym podwórku nie zwróciliby uwagi małolatom bijącym bezdomnego, takich jebanych pozerów tu nie brakuje, zresztą tym samym wieje od polityków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

deader, owszem, ale Polacy wszędzie widzą zagrożenie, spiski wobec nich i w ogóle wszyscy się na nich uwzięli. Z obserwacji ludzi w mojej okolicy wynika jasno, że nie cierpią jedynie Rosjan i Niemców, a do Ukraińców odnoszą się przychylnie (i vice versa).

Zresztą w tym poście chodziło mi o coś innego - o to "gazowanie Ukraińców". Sorry, ale do reszty was popie*doliło?!

LOL, czyli jednak to o czym pisałem - bredzenie idioty nie mającego pojęcia o świecie. WSZYSTKIE nacje tak mają. Nie wiesz o tym, bo siedzisz w Polsce i najwyraźniej nawet mając internet pod ręką, mozliwość komunikacji z ludźmi z całego świata - nie wiesz jak wyglądają te sprawy w innych krajach. Pogadaj sobie z Anglikami - byś się wiele ciekawych rzeczy dowiedziała co oni by chętnie zrobili z Polakami czy muzułmanami. Pogadaj z Amerykanami i ich zapytaj o Kanadyjczyków czy Meksykanów.

Co do gazowanie Ukraińców to się nie wypowiadam, bo sam osobiście nic do nich nie mam. Ale mam swoje osobiste typy które poddałbym kuracji gazowej. I ty też - jakby trochę pogmerać to by się okazało że chętnie do gazu wysłałabyś tych co chcą wysyłać innych do gazu. I koło się zamyka. Wszyscy inni, ale jednak tacy sami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość SmutnaTęcza

deader, mogę sobie kogoś szczerze nienawidzić - w moim przypadku są to Rosjanie - ale nigdy bym nie pomyślała o jakimś gazowaniu itp.

I nie obrażaj mnie, bo nic o mnie nie wiesz. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Największy skandal to jest to jak media głównego nurtu przedstawiają ten konflikt, zachowują się tak jakby sami chcieli poszaleć na tym Majdanie bo to przecież walczący o wolność, demokracje itd a ich przeciwnicy to mordercy gorsi od nazistów i stalinowców razem wziętych. Ruscy i Janukowycz pewnie widzą tą skrajną stronniczość i tego nam nie odpuszczą, inne kraje chyba zachowują większy i właściwy dystans a nie szukają powodu do interwencji w wewnętrzne sprawy obcego kraju.

Z obserwacji ludzi w mojej okolicy wynika jasno, że nie cierpią jedynie Rosjan i Niemców, a do Ukraińców odnoszą się przychylnie (i vice versa).

tia, dla przeciętnego zjadacza chleba może za wyjątkiem regionów przygranicznych Ukrainiec, Białorusin, Rosjanin, Litwin to wsio równo tzw ruski który od rana do wieczora chleję wódę, ;) No ale np w takiej Anglii jest podobnie tam Słowak, Litwin, Łotysz i inny człowiek z regionu uważany jest za Polaka czyli tania siłę roboczą która ciągle powtarza wyraz na k i chleje. Nawet były tam pomyłki i przestępstwa dokonywane przez Łotyszy zapisywano Polakom.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

deader, ja mogę się gnoić. Ale nikt inny nie ma to tego prawa, a zwłaszcza ktoś, kto mnie nie zna. ;)

Aha, czyli mamy prawo tylko cię głaskać jak mówisz że jesteś brzydka i tępa, ale kiedy któregos z tego dowiedziesz (jak powyżej) to już mamy siedzieć cicho? Ekstra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość SmutnaTęcza

deader, nie, ale nie masz prawa mnie obrażać. Samozgnojenie dodaje mi motywacji do działania.

Nie muszę być orłem w każdej dziedzinie, ale mam prawo wyrazić swoje zdanie na jakiś temat.

Aha, skoro jesteś taki mądry, inteligentny i oczytany, to może rusz dupę i zrób coś dla Polski? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi