Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :D

U mnie w slaskim tez swieci slonce i jakos optymistycznie sie zapowiada dzien. A u Was gdzie slonce zaglada? Jak jest ponuro to odbija sie rowniez na moim nastroju. Dla mnie wiosna i lato moglby trwac caly rok a jesien i zime moglabym przespac jak niedzwiedz.

Czy wiecie co u Drygana bo go nie widze ostatnio :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

Mroźny dzisiaj dzień, piękny szron na drzewach, a rano jak szłam do pracy był piękny księżyc na zachodzie, prawie w pełni (ponad 90%) i szybciutko zaszedł. :D

Dzień piękny, słoneczny. Niestety siedzę w pracy i dłubię w papierach od rana, a z chęcią wyszłabym na to słońce.

Pod kocyk to ja pójdę późnym popołudniem, wieczorkiem, :mrgreen: jak już ogarnę większość obowiązków przypisanych na dzisiaj. :bezradny:

na_leśnik, miłej podróży pociągiem i nie bądź taki dowcipny, co?

misty-eyed, :papa: spałaś tej nocy troszkę?

JERZY62, zdrówka dzisiaj! :papa:

Miłego piąteczku!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy wiecie co u Drygana bo go nie widze ostatnio :?

Też nie wiemy :bezradny: pewnie źle się czuje i nie ma ochoty na forum. :bezradny:

Ja też wolę wiosnę i lato, zima dobra była w dzieciństwie, jak śnieg był po pas. :lol:

salirka, nie, nie było takiej sytuacji wśród stałych bywalców. Traktujemy się tu z szacunkiem i często wspieramy... a że piszemy czasem o pierdołach, to też w ramach wyluzowania.

Poważni i "na temat" to bywamy w realu, dużo nas pracuje zawodowo, więc tarmosimy to życie za uszy. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia ja to sie zastanawialam ostatnio czy w historii spamowej wyspy porozniliscie sie choc raz, czy tylko takie atrakcje w oberzy? :P
w oberzy takie atrakcje jak autor tematu :mrgreen:

na_leśnik, odbanuj nihila zbanujesz i stres minie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

agusiaww ja tam lubie oberze i klimat tam panujacy...a wiadomo, ze klimat tworza ludzie. Do Spamowej oczywiscie tez chetnie zagladam i lubie czytac i sympatyzuje z osobami tu przebywajacymi.

JERZY62 piwko to Ty najczesciej stawiasz ale rzadko wpadasz na dluza pogawedke :P

mirunia i o to chodzi aby sie wyluzowac :great:

na_leśnik no to teraz wszystko bedzie wiadomo kiedy bedziesz mial problemy z potencja :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja napisze jedno w konwencji obrzucania Spamowej gownem na innych watkach....

Zawsze Spamowa byla traktowana jako cos gorszego na forum i wlasnie chyba dlatego tak bylo i jest ze na Spamowej jest milo i pisze sie o codziennych sprawach bo wlasnie z tych spraw codziennych sklada sie nasze zycie. Ja nie wchodze tu by belkotac pseudointelektualnie i sie popisywac , robic z siebie w ciul madra osobe ., bo to nie forum od tego . To ze interesuje sie neurobiologia , robie taki kurs czy taki jest dla mnie i nie musze nic nikomu udowadniac. I wlasnie Spamowa lubie za mila atmosfere bo nie wchodze tu zeby generowac sobi wwiecej stresow. Te mam w zyciu realnym i sobie z nimi musze radzic. Tu mam odpoczac.

A co do zachowania nalesnika to coz ,... chyba sam zapomnial jak byl na obczyznie i tu wchodzil pisac bo wtedy Wrony juz byly martwym watkiem a teraz to spamowa dla niego jak i dla innych jest beee...I jesli to mial byc zart to coz mnie zarty tego typu nie bawia a jako admin nie powinien dzielic watkow na lepsze i gorsze.

Zreszta na tamtym watku nie tylko on po Spamowej jedzie.... Zalosne to jednak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja napisze jedno w konwencji obrzucania Spamowej gownem na innych watkach....

Zawsze Spamowa byla traktowana jako cos gorszego na forum i wlasnie chyba dlatego tak bylo i jest ze na Spamowej jest milo i pisze sie o codziennych sprawach bo wlasnie z tych spraw codziennych sklada sie nasze zycie. Ja nie wchodze tu by belkotac pseudointelektualnie i sie popisywac , robic z siebie w ciul madra osobe ., bo to nie forum od tego . To ze interesuje sie neurobiologia , robie taki kurs czy taki jest dla mnie i nie musze nic nikomu udowadniac. I wlasnie Spamowa lubie za mila atmosfere bo nie wchodze tu zeby generowac sobi wwiecej stresow. Te mam w zyciu realnym i sobie z nimi musze radzic. Tu mam odpoczac.

A co do zachowania nalesnika to coz ,... chyba sam zapomnial jak byl na obczyznie i tu wchodzil pisac bo wtedy Wrony juz byly martwym watkiem a teraz to spamowa dla niego jak i dla innych jest beee...I jesli to mial byc zart to coz mnie zarty tego typu nie bawia a jako admin nie powinien dzielic watkow na lepsze i gorsze.

Zreszta na tamtym watku nie tylko on po Spamowej jedzie.... Zalosne to jednak.

Cóż... myślę że w 100% mogę się podpisać pod tą wypowiedzią.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, niech odchodza i pisza gdzie chca tyle ze po olere wysmiewac ten watek gdzie indziej. Takie zachowanie jest rodem z przedszkola. Bo ja pisze tu gdzie chce a reszta mnie watkow nie obchodzi. Nie udzielam sie i o nich nawet nie mysle.

Chokolade wciagnelam --- 2 kostki 70 % ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi