Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

To cudowne uczucie, kiedy schodzę na dół po schodach i poczuciem że robię coś złego. ;)

Torturujesz kogoś w piwnicy? :P

Nie, po prostu wczoraj w nocy czułem się tak, jak kiedyś, kiedy po pijaku szłem do toalety.

Zastanawiałem się skąd takie uczucie. A po prostu wtedy bałem się że ktoś wyskoczy i będzie przypał,a tej nocy miałem gości w domu i stad uczucie że zaraz kogoś obudzę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, wstałam z drzemki i myślę sobie - sprawdzę, czy Mirunia się odezwała...

Jest jak jest, ale jeśli jest choć ciut siły, trza sobie dostarczać atrakcji. No i masz spacerek zaliczony i chwała rodzince za to, że Cię wyciągnęli! :great: A wiesz, że jutro nie musisz wstawać skoro świt? :yeah: Jak byś się nie czuła, to dobra wiadomość - będzie słabo - pochillujesz w domku, jak będziesz miała ochotę nawet w szlafroku, będzie forma - ruszysz w świat... :smile:

Purpurowy, Trzymamy Cię za słowo, że lekarz jutro będzie.

Jednak powaliła mnie pogoda, musiałam się położyć. :bezradny: Teraz staram się jakoś postawić do pionu. Dlaczego po drzemce jestem taka nie do życia i nawet bardziej zamulona niż przed? :time: Jakbym dzień zaczynała od nowa. :shock:

Zrobiłam sałatkę i idę na obiadek z grilla.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór :D

Witam wszystkich obecnych. U mnie upalnie, duszno, ciężko. Ma być tak dość długo.

Taka pogoda w mieście źle wpływa na samopoczucie. Nie ma czym oddychać, nerwowość opanowuje umysł.

Jestem zmęczona, choć niewiele dzisiaj zrobiłam. Po wczorajszym wyjściu, dzisiaj nie było mowy o przyjemnym spacerze. Mam nadzieję, że nadrobię jesienią ;)

Oglądam filmy w necie, trochę poczytałam, ale mam problem ze skupieniem. Muzyka relaksacyjna w tle i dzień mija...

Pozdrawiam serdecznie!!!

Sigrun, szkoda, że to miejsce w Szczecinie nie jest koło Ciebie, chodziło mi tylko o sprawdzenie, czy ta firma istnieje...trudno, może jakimś cudem uda mi się to ustalić w inny sposób ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi