Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś może ma pomysł jak zrozumieć ludzi?

Przychodzi do mnie wczoraj jeden z tych co to sobie o mnie przypominają jak czegoś potrzebują, daje mi swoje zdjęcie z jakąś dziewczyną żebym mu zeskanował, bo on sobie chce to zdjęcie ustawić na FB, bo ta dziewczyna to jego ukochana, najdroższa, słońce jego całego życia itp.

No to mu zeskanowałem i wysłałem, a on ustawił sobie to zdjęcie na FB.

Wieczorem spotykam go na spacerze i mówi że musiał usunąć to zdjęcie bo ta *** (nie chcę cytować) mu kazała je usunąć i że ona w ogóle jest taka nie taka, na "k" na "ch" i na "p".

Ktoś w ogóle to ogarnia? :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłam sobie znów loda na pocieszenie. Ale podzieliłam się z psem... ;)

U dentysty płukanie i antybiol niestety. We wtorek idę na jakieś mordercze czyszczenie ultradźwiękami tej kieszonki ( mówi dentystka, że będzie musiała znieczulić... :zonk: ), a przy okazji zrobię skalling wszystkich zębów.

Purpurowy, Mnie już nic nie dziwi, jeśli chodzi o rodzaj ludzki...

Carica Milica, No to gratulacje i miłego odpoczywanka!

mirunia, Zrobiłaś mi smaka na szparagową, nie będę w końcu czekać, aż będę miała swoje strączki. ( a to że są kwiatki, jeszcze nawet nie gwarantuje sukcesu ;) )

Mam na mecz czereśnie, co by się czipsami nie truć. Choć nie wykluczam podżerania menszowi... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, Podobno niektórzy w sen uciekają... :roll:

No i rypnęła burza. To już tak dzień w dzień. Ja się pytam, jak się w tej sytuacji dobrze czuć... :time:

Już spokój na zewnątrz, chyba skorzystam i przejdę się z futrzakiem.

Chyba muszę sobie budzik nastawić, żeby nie zapomnieć wziąć antybiola o 9tej, bo jest to wielce prawdopodobne z moim ostatnim nieogarem. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a meczu nie ogladacie?

az tak zle z wami jest? :(

Flume na pobudke i dzisiaj pijemy a co , NAJWYZEJ jutro nie bede wiedzial kim jestem :mrgreen::mrgreen:

cyklopka, prosze przypomnij mi nazwe filmu z twojego avka bo pamietam ze swietny chetnie jeszcze raz bym ogladnal

juz Cie chyba ostatnio o to prosilem :(

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, chodziło mi o to, że twardo bronisz swego braku zainteresowania piłką i bardzo dobrze.

Wiem, ale chodzi mi o to, że skoro jest tak ogromne zainteresowanie piłką nożną, a ja się tym nie interesuję, to może niedługo ktoś dojdzie do wniosku, że to jakaś choroba, która dostanie swój numerek w ICD-10. :mrgreen:

Wszak skoro osoba pijąca w trzeźwym społeczeństwie jest alkoholikiem, tak samo osoba niepijąca w społeczeństwie pijaków była by okrzyknięta odmieńcem. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi