Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

[ takie tam, ja chyba już ostatnią taką głupią noc mam, bo w poniedziałek do pracy.

Ciężko mi z tym brakiem żarcia w nocy :mhm:

U mnie praca dopiero w piątek się zacznie. Może jakieś zlecenie jeszcze wpadnie (sądzę, że miło by było)?

Jeżeli o jedzenie chodzi, cóż... Rozumiem Cię, brzuch mi chyba urósł i czuję się z tym... nieciekawie. Na szczęście chęć ćwiczeń mnie nie opuszcza ;)

A teraz idę pokrzyczeć :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Kochani!!!

Już będąc na dworzu zorientowałam się, że nic pod spodnie nie włożyłam. Ale myślę - mam kozaki, długą puchówę, bez przesady. No. To teraz nie mam czucia w udach. :roll: Jest okrutnie zimno, chociaż piękne słońce świeci. Pies dziś wystąpił pierwszy raz w tym sezonie w kurtce na misiu. :P

Mam dziś w planie rodzinne wyjście do pierogarni wieczorem, a tak to zobaczę co popołudniu będę porabiać, zdecydowanie już nie w plenerze.

Nie no muszę chyba dziabnąć gorącą herbatę, bo cały czas mnie telepie z przemarznięcia. :shock:

platek rozy, To udanych łowów stanikowych, wiem jak mi samej trudno kupić, więc trzeba tu Cię wspierać. :smile:

mirunia, Proch pomógł na główkę? Mówisz chcesz wystawić nogę odważna dziewczyno? ;)

Saszka, Zawsze się czujesz z rana gorzej?

nieboszczyk, dasz radę, bo lubisz tam jeździć.

Ḍryāgan, Co będziesz dziś porabiał?

tosia_j, takie tam, :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, witaj. U mnie też zimno, aż mi oddech na zaroście wczoraj zamarzał.

Ḍryāgan. dzisiaj bodaj na TVN o 20:00 będzie pierwsza część. Piszę, bo może lubisz reklamy wydłużające film o połowę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam niewitanych! :papa::papa:

Słońce jednak wyszło i uświetniło mi mroźny spacer, brrr... poliki czerwone, nos jak u św. Mikołaja! Ale dotleniłam się, potuptałam... brakuje tylko śniegu, no tak krajobrazowo.

kosmostrada, nie wzięłaś ciepłych galotów pod spodnie w taki mróz? :shock: Podwozie trza chronić dziewczyno! :D

Proch zadziałał na głowę, jest lepiej. Też zjadłam jaja (sadzone) na drugie śniadanie i mam ciepło w brzuszku. :yeah:

Teraz mała kawusia i pomyślę co na obiad wykombinować. :bezradny: Chce mi się normalnej zupy na mięsku, może grochówkę machnę z czosnkiem... mam groch łuskany, szybko się ugotuje.

A później słodkie lenistwo. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

takie tam, No ba, masz swoją kawkę , czy Ci zrobić? ;)

mirunia, A jednak wyszłaś w ten mróz :great: , słoneczko pozwala to dzielniej znieść. ;)

Ja nie wiem, jakaś pomroczność mnie dziś złapała, bo jak można tak wyskoczyć... :roll:

Grochówka świetnie współgra z tą aurą. :105: Gdyby nie to, że mamy już od dawna zaplanowane to noworoczne wyjście na obiadek, to bym też upichciła.

Purpurowy, A co tam w nocy się działo?

Idę umyć głowę, zobaczymy, czy czysty łeb doda mi skrzydeł. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie tam a co cwiczysz? ja zasuwałam rok z cwiczeniami;) od 2 miesiecy brak weny

kosmostrada hym...glownie tak do godizny 14. Pozniej czuje sie lepiej. Ale to jest tak cholernie ciezkie wyczerpanie ze ciezko ogarnac, a musze;) dom,dziecko na glowie;)

Tez wczoraj nie ubralam nic pod spodnie:P a godzine bylam:P wypizdziło ze hej:P

Zrobiłam 2 pizze ktos chce?:P

kosmostrada jak robisz ta kawke??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[ takie tam, ja chyba już ostatnią taką głupią noc mam, bo w poniedziałek do pracy.

Ciężko mi z tym brakiem żarcia w nocy :mhm:

U mnie praca dopiero w piątek się zacznie. Może jakieś zlecenie jeszcze wpadnie (sądzę, że miło by było)?

Jeżeli o jedzenie chodzi, cóż... Rozumiem Cię, brzuch mi chyba urósł i czuję się z tym... nieciekawie. Na szczęście chęć ćwiczeń mnie nie opuszcza ;)

A teraz idę pokrzyczeć :smile:

Ja nie umiem sama ćwiczyć w domu , jakoś mi się to głupio wydaje no i często mam jakąś wymowkę, bo albo się źle czuję, albo sobie przypominam o złej porze np. po jedzeniu albo bardzo późno. Tak że nawet 10 minut dziennie nie jestem w stanie upilnować.

Natomiast jak prosiłam, żeby mi słodyczy nie podrzucać, no to nie ma. Żadnego jedzenia po 1:00 w nocy :great:

Cieszę się, że jest zimno. Jeszcze parę stopni i wyjmuję futro z wilka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi