Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, to nie wiem. Albo Cię boli bo Cię boli…w sensie mnie po rozwierceniu i założeniu lekarstwa też bolał i to nawet bardziej niż przed, ale mnie dentystka uprzedzała, że tak może być przez 2-3 dni, tak samo po pierwszym grzebaniu w kanałach, albo masz #jową dentystkę i trzeba ją zmienić, bo se nie radzi :P w ogóle jakoś bardzo szybko Ci to kanałowe robi, ja po pierwszym założeniu lekarstwa zawsze muszę odczekać ok. 2 tyg, później grzebie, grzebie, znowu zakłada lekarstwo, każe poczekać około miesiąca i dopiero kończy i zamyka ząb :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, nie lubię o tej porze roku, w jesiennych ciemnościach wychodzić z domu (chyba, że muszę) a teraz już ok. 16 robi się zmrok, więc od jutra po pracy szybkie zakupy i do chałupy. :bezradny: Od teraz do stycznia to okres, którego nie znoszę. :time:

cyklopka, ja bym poszła na jakiś dyżur do lekarza pokazać się, może to jednak jakaś alergia pokarmowa. A wysypkę musi zobaczyć lekarz, by odróżnić odrę/ospę od alergii. Do tego i ból brzucha.... trzymam kciuki!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, idę do doktora :roll:

Ale ja od dziecka tak mam, że zawsze niedziela wieczór albo w święto :hide:

Obejrzałam "Twarz", wybrałam sobie kilka kolejnych piosenek na wesele. Plusy gorączki są takie, że nie muszę pić, bo już mam fazę :uklon:

[videoyoutube=Gf1WT8VEZxk][/videoyoutube]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ojojoj ale dziś chorobowo na Spamowej, cały wachlarz dolegliwości - oprócz bólu zęba, jeszcze wysypka nieznanej maści, przeziębienie... Dziewczynki trzymajcie się!

cyklopka, Czekamy na diagnozę i werdykt - masz od jutra "urlop", czy nie...

tosia_j, Hej Tosiu! Dawno Cię nie było, odzywaj się częściej!

platek rozy, Kochana raczej nie podłączą Cię jak Acherontii do kabelków na stałe , więc będziesz mogła nam na goraco relacjonowac swój pobyt w szpitalu. :D A my będziemy trzymac kciukasy.

Purpurowy, Coś przeskrobałeś, czy to taka refleksja ogólna? ;)

Właśnie pożeram muffinkę ( jedyne co da się upiec w tym cholernym piekarniku) , popijam herbatką z pigwą i zastanawiam się co tu porobic. Spłodziłam parę kartek backgroundów do mojego pomysłu. :yeah: Zła trochę jestem, bo mam mały wybór farbek, młody pożyczył moją paletę na plastykę i nie przyniósł ze szkoły.

Chciałam Wam pokazac, czym się zajmowałam cały dzień, ale fotki są marne z telefonu, nie oddają ani kolorów, ani struktury. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, :papa: cały dzionek tworzyłaś, ja cały dzionek czekałam, żeby zobaczyć dzieło i CO? Nie zobaczymy??? :why::why::why:

Ja się czaję na zrobienie takich obrazków na liściach jakie pokazywała Płateczkowa, jak będę jutro wracała od lekarza, to zrobię sobie wycieczkę po liście (chyba).

Płatek , będziemy pisać i odzywać się do Ciebie, no bo jak inaczej? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ospa :lol:

Widzę stanowczo za dużo plusów tej sytuacji. Jak mawiali starożytni Amerykanie, a blessing in disguise 8)

1. Mogę co najmniej przez tydzień siedzieć w domu, grać w grę* i się drapać :105:

2. W szkole za mną zatęsknią i dostanę miliart laurek** :105::105::105:

3. Dyrektor miał mieć w tym tygodniu wizytacje na moich lekcjach :lol:

4. Nadrobię zaległości z recenzjami

5. Nauczę się na dwa sprawdziany z farmakologii, bo z psychotropów i neuroleptyków muszę mieć piąteczkę, o honor forum tu idzie

*właśnie wychodzi dodatek, to od razu wezmę subskrypcję na miesiąc, nie ma przypadków ;):twisted::lol::mrgreen:

**mam nadzieję, że nie tylko od dzieci :105:

Idę zjeść kaszkę i obejrzeć serial :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, podłączona do kabli mogłam pisać, ale nie lubię siedzieć na forum w telefonie, dlatego malutko się udzielałam ;)

platek rozy, Ciebie na pewno nie uziemią jak mnie urządzili w szpitalu, bo to nie ten oddział, także spokojnie ;) zresztą, Ty pewnie będziesz jeszcze krócej ode mnie w szpitalu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi