Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry!!!

Kochani jestem tak rozłożona, że ledwo zipię... Każdy oddech mnie boli, nie mam węchu, nie mam smaku, kaszel mnie dusi, ledwo ciągam nogą z osłabienia.

Rano wstałam, to tylko się umyłam i wróciłam do łóżka. Teraz zjadłam kawałek drożdżówki, wypiłam kawę i znów zalegam.

Najgorsze, że jutro długi i ciężki dzień w pracy, pewnie ok. ósmej będę w domu... :bezradny:

Miałam się wczoraj wieczorem nażrec czosnku na noc i zapomniałam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wstawiam wam fotę wrzosów, bo wczoraj zaobserwowałam pewną ciekawostkę. Otóż jak widac, mam dwa rodzaje, klasyczny i taki troszku inny. I wczoraj wieczorem paczę i jak pada światło latarni na nie, to ten jasny wygląda jakby świecił. :105: Fajny efekt.

Piękna pogoda, mieliśmy iśc na kawkę z menszem, ale nie wiem, czy dam radę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry, prawda.

Prawie nie spałem tej nocy, niech to szlag jasny trafi. Księżyc świecił mi prosto w ryjek, mimo żaluzji w oknach (zawsze się znajdzie jakiś otwór, mać). Niech nadejdą już pochmurne dni, to przynajmniej ciemno będzie w nocy, a nie... :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, Nie, mam tylko naturalsy, tylko dwa rodzaje... Nie mam aż tylu odmian co Wy, kurczę, a jeszcze macie wrzoścce... :P

A co do smarowania, nie mam dziś kondycji na to, czym by się to smarowanie skończyło... :D

mirunia, Hej Kochana! Dopsze proszę pani, będę dziś się kurowac... :uklon: Wypiję kawkę w domu...

Bardzo się cieszę, że Ci słoneczko wylazło, to niedziela z humorkiem będzie.

Byłaś już na spacerku?

bonsai, Może łóżko przestawic jednak, co by na linii okna nie stało, a nie czekac na chmury? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kosmostrada, jak to nie może iść na zwolnienie :bezradny:

Dziewczyny, ja chyba grzańca aż tak bardzo nie, bo w barach podają siki, a w domu nie zawsze mi wychodzi. Wolę wódkę ziołową, po której mam od razu piękne różowe poliki i ciepłe uszy.

Wróciłam z zajęć, zjadłam obiad i weszłam pod kocyg. Zobaczymy co dalej mi się będzie chciało. W nocy trochę zatoki, ale chyba przejdą... :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć wszystkim.

Podaję przepis na ciastka fasolowe, bo pytały dziewczyny: http://ervegan.com/2015/03/ciastka-z-fasoli-wersja-fit/

Ciekawa jestem czy wam zasmakują, są bardzo specyficzne w smaku i mi osobiście niesamowicie wjeżdżają a mój chłopak za to się wzdrygnął i stwierdził że smakuje to jak przypalone mleko ;)

Ale nie wiedział, że to z fasoli.

kosmostrada, skąd wzięłaś swój wrzos? Widziałam dziś w Tesco i sobie pomyślałam, że też kupię, ale wolę gdzie indziej niż w supermarkecie :D Zastanawiam się, czy na rynku będą mieli, skoro to taka roślina na ten sezon ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora88, JERZY62, hej. ;)

kosmostrada, skąd wzięłaś swój wrzos? Widziałam dziś w Tesco i sobie pomyślałam, że też kupię, ale wolę gdzie indziej niż w supermarkecie :D Zastanawiam się, czy na rynku będą mieli, skoro to taka roślina na ten sezon ;)

U nas w biedronie tydzień temu były fajne i różnokolorowe. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi