Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, tak... to kwestia przyzwyczajenia :mrgreen: ja dopiero jak z Davinem zaczelam jezdzic to zaczął mi zwracac uwage na pewne rzeczy których wczesniej jako krakuska nie zauważałam :P I rzeczywiscie teraz obiektywnie moge stwierdzic ze w Kraku kierowcy jeżdża tragicznie ;)

a tak w ogóle hej :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, hej :D

platek rozy, pewnie dlatego ;) ja jak tu przyjechałam to bylam mega zdziwiona... jaka kultura... np. podchodzisz do przejscia dla pieszych a tam juz sie samochody zatrzymuja... w krakowie to by Cie jeszcze rozjechali :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, wierze.... ja raz na mogilskiej sie zatrzymalam zeby puscic na pasy matke z dzieckiem... a w lewym lusterku widze ze lewym pasem jedzie jakis rozpedzony aut.... chwała wszystkim bogom ze ta pani miala leb na karku bo wychodzac zza mojego auta luknela czy nic nie jedzie drugim pasem.... samochod tylko smignął... gdyby weszla zdecydowanie to by ja zmiótł...

Nistety wielu kierowców jezdzi bez wyobrazni...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, bardzo wielu , mniet oz awsze zastanawia jak ludzie moga myslec ze sa niesmiertleni , bo czesc to pedzi jak wariaty a czesc jezdzi jakby nie zdawali sobie sprawy ze nie tylko oni sa na drodze... :bezradny:

-- 30 mar 2015, 20:45 --

Kochani wlasnie sobie przypomnialamz e mialam umyc glowe :D jutro mam na rano na terapie to nie zdaze , poza tym jak tak wieje to olera wie czy bym jakiegos zapalenia ucha nie dostala jakbym taka swiezo po myciu glowy wyjszla.

Do za chwil pare.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, no wlasnie... to jest najgorsze... ze Ty mozesz dobrze jechac... a jakis kretyn bedzie świrował i Ty na tym ucierpisz. Kiedys czytałam jakis raport na ten temat... tak na prawde od Ciebie jako kierowcy zalezy tylko 30%... reszta to inni uzytkownicy drogi i warunki atmosferyczne... troche przerazajace .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi