Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry wieczór!

Nareszcie mogę odsapnąc. Dziś pierwszy raz byłam na zabiegach ultradźwięków w ramach rehabilitacji i fajne - miłe głaskanko.

Jutro umówiłam się do kosmetyczki, przeliczyłam zaskórniaki i stwierdziłam, że trza iśc chociaż raz na 1,5 roku na oczyszczanie. Więc może nie będzie nic specjalnie przyjemnego, ale przynajmniej zadbam o siebie.

Dziś piękna pogoda u mnie również, nawet spódniczkę włożyłam do roboty. :smile: Niestety najpiękniejszy czas był, jak siedziałam w pracy...

platek rozy, Plateczkowa to może Ty dlatego tak kiepsko przędziesz - przez tą witaminę D. Mi doktor przecież na zimę zapisał końską dawkę tej witaminy do łykania. Ale dobre wiadomości u Ciebie - z łapką nienajgorzej, pigułeczki bezpieczeństwa dostałaś... Same pozytywy.

mirunia, Kochana, bidne masz te nóżki. Chyba to krążeniowa sprawa jest?

Ja dziś na koturnie śmigałam i teraz z ulgą odnóża wyciągnęłam...

U mnie dziś podobny obiad na szybko, makaron, skwareczki, tylko w formie carbonary.

Spac mi się chce strasznie i ledwo zipię, chyba przez te zmiany pogodowe - jednego dnia zima, drugiego wiosna i tak na zmianę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, kosmostrada, :********* buziaczki kochane .

mirunia oj bidulko , moze idz z tymi lapkami do lekarza , warto zbadac czemu tak puchna.

Co tam na obiadek jutrzejszy pichcisz? :105:

kosmostrada, uwielbiam buciki na koturnach , niestety teraz nie chodze bo raz ze kregoslup a dwa jak mnie zlapie lęk to mi sie w glowie miesza i sie boje ze wyglebie na obcasach czy koturnach :bezradny:

Tez by mi sie oczyszczanie przydalo , nie bylam juz hohoho.

Chyba ostatni raz jak jeszcze pracowalam czyli dwa lata temu.

Ja wrocilam po 16 , zjadlam i musialam sobie odsapnac bo nogi bolaly .

Poruszylam dzis na terapii wazny temat---- mojego wysokiego stawiania sobie poprzeczek , bo nie uznaje polsrodkow stad zamiast sie nagrodzic za jakies wyjscie , i za to ze funkcjonuje w takim stanie jak jestem to ja sie karce i chce byc taka jak dawniej a to nie jest mozliwe.

Zycie plynie , czlowiek sie zmienia i jak wrocic do dawnego????

jak ogarnialam prace , szkole i dom jednoczesnie majac dla siebie chwilki wolnego czasu to bylam szczesliwa a chyba jednak za malo odpoczywalam.

Mam ten temat do przerobienia bo nie moge zadac od siebie wiecznego perfekcjonizmu i uwazac ze bylam silna tylkow tedy jak ogarnialam tyle rzeczy naraz . Teraz jestem silna wg terapeutki bo mimo silnych lękow , depresji ja nadal ogarniam cale swoje zycie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie !

U mnie dzisiaj ciut lepiej :smile:

tak sobie myślę, że tyle razy już ogarniałam swoje życie po tym jak ktoś lub coś podcinało mi skrzydła, to podniosę się po raz kolejny (chyba) ;)

mirunia, jeśli spędzasz dużo czasu w pozycji siedzącej to mogą Ci tak nogi puchnąć. Badałaś się kiedyś pod względem układu krążenia?

platek rozy, perfekcjonizm...taaa... skąd ja to znam :?

Zebrec, widzę, że lubisz gotować... zazdroszczę Twojej przyszłej żonie :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, przyznam Ci się Kochana, że mimo naprawdę wygodnych butów, to umęczyłam się dziś trochę na tym obcasie- byłam pikna, a teraz boli mnie kręgosłup i stopy. :D Ale raz na jakiś czas można pocierpiec. Jutro dla odmiany jak będzie ciepło, to wyskoczę w bucie sportowym i się wyrówna.

Widzę, że na terapii krążyłyśmy w podobnych rejonach. ;) Bo ja nie mogę po prostu byc - nie, qurfa - zadania, cele, poprzeczki,wyzwania... :hide:

-- 17 mar 2015, 20:29 --

Zebrec, Hej! Już Ty się nie martw, jakaś mądra kobitka Cię złowi! ;)

acherontia-styx, Hejka! Pewnie że się podniesiesz, dajesz radę ! A facetów gotujących coraz więcej, coś przygruchasz... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, a mialam dzis ciezki dzien bo sie balam ze mam raka w lapce :zonk: a to sie okazala rzecz do rehabilitacji :bezradny:8)

acherontia-styx, :******** ciesze sie bardzo ze lepiej siec zujesz:) I oczywiscie ze sie podniesiesz , jestes harpagan kobieta!

kosmostrada, no wlasnie , ja musze byc perfekcyjna w kazdym calu i jak ludzie sie ciesza ze weszli na kolejny szczebel drabiny to ja musze byc od razu na szczycie a nie wlec sie po jednym szczebelku :x:x i jak tu byc szczesliwym?

Jak ja siebie zniesc nie moge takiej chorej.

comatom, :******** buziaczki cieplutkie . Co w domku porabiasz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi